Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,809
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cemtascioglu' Alıntı:
sıkı aracmıs kursat hayırlı olsun artık ıslatırız ınsallah

tesekkurler cem , gurubun LR lari cesitleniyor bir tek defender kaldi ;D

valla bu hafta ufak isleri var onlar biterse hafta sonu discoyu galeriye birakip bunla gelebilirim geziye

Etiketler

acaglar' Alıntı:
ılk defa dısco almıyorumkı ;D ben sevıyorum dıscoyu kılıtsız gayet ıyıydır ama bı kılıte ıhtıyacım var

disco 2 ile ayni degilki bu , tc yok bunda sadece orta kilitle gittin ondan merak ettim.

ya bu arada bu hafta sonu iptal oldu.... bu hafta sonu fazlaca tepindik diye onu bir hafta öteledik... ayrıca bülent abi ve aytuğun işi var...

olur bana farketmez ben her turlu bu hafta BOB u alip bir denemeye giderim yanima kimi tutarsam ;D

acaglar' Alıntı:
kürsad tc acaip işe yarıyormus... onu gordum. benım kıltı ıhtıyacım kesın.

dedim ben sana ilk is kilit, tc de yalan abi Mert in son batisinda gormedinmi tc yi. neyse mert kiziyo muhabbet etmeyelim topic in seviyesi bozulmasin ;D

arkadaşlar...

buda en büyük planın görüntüleri... ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55153.new

Tempus' Alıntı:
dedim ben sana ilk is kilit, tc de yalan abi Mert in son batisinda gormedinmi tc yi. neyse mert kiziyo muhabbet etmeyelim topic in seviyesi bozulmasin ;D

yok yok tc kılıt kadar etkılı bak ben soylemem gıcıkım i mert ama bızım kılıtle gıttımız hıc bıryerde takılmadı araba kendını cok guzel ayarlıyor yanı bos araba degıl i aytug kardesımede kılıt lazım onda tc olmadı ıcın ondan sonra ısımız ıs bunlarla ;D ;D sadece aytug takıldı bır yerde oda arabada devrılme olayı dogdu oda zorlıyamadı vınc ledık hemen

i mert i aytug dedıgım ıcınkızmıyorsunuz dımı hakkettınız bılıyorsunuz dimi ivet

bizim arabalarin arkasina

SUZUKI RECOVERY UNIT

diye cikartma yapsana mert ;D ;D ;D

olm hala yüklüyooo

bende sabırsızlıkla bekl,iyorum ;D ;D ;D ;D

Kürşat, hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanmanı dilerim....

veeeeeee............
video yüklendiiiiii

cemtascioglu' Alıntı:
vinc varmı bob da

var abi hicbir eksigi yok, port bagaj, on orta arka kilitler, telsiz, hepsi mevcut birde v8 3.9 motorun ustunde suzuki agirliginda bir arac, icindeki koltuklar yaris koltugu hafif zaten arabanin icinde depo, lpg tanki 2 yaris koltugundan baska bisey yok ;D ;D ;D