Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,771

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

düşmanların kardeş olduğu....kardeşlerin düşman olduğu yüzyılın tranferi az sonraaaa......

genel sekreter MERT in acıklamaları sayılı dakikalar sonra....... ;D şaşıracaksınız hatta küçük diliniz yutacaksınız..... ::smiley: REKLAMLARRRRRR...........

bülent abi.....

suzuki saver a atfen yazıyorum.... bazı arkadaşlar land rover ın gücünü gördüğü için bizim saflarımıza geçmeye karar verdi...

yılın bombasııııı

CEM KARDEŞİM LAND ROVER ALDI ;D ;D

ama anlayamadığım şey, kürşat nasıl karşı safha geçti de suzi aldı... hala ona yanıyorum... içten içe ağlıyorum... ha be kürşatımmm ahhh... ne yaptın yaaaa.... ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
bülent abi.....

suzuki saver a atfen yazıyorum.... bazı arkadaşlar land rover ın gücünü gördüğü için bizim saflarımıza geçmeye karar verdi...

yılın bombasııııı

CEM KARDEŞİM LAND ROVER ALDI ;D ;D

ama anlayamadığım şey, kürşat nasıl karşı safha geçti de suzi aldı... hala ona yanıyorum... içten içe ağlıyorum... ha be kürşatımmm ahhh... ne yaptın yaaaa.... ;D ;D

;D ;D ;D abı cemle kursad arasında 50 kere tlf actım. gelısmelerı sanıye sanıye takıp ettım...bende cok heyecanlandım ne yalan soylıyım.... cem kardesım aramıza hosgeldın ;D ;D ;D ;D

arkadaşlarrrr....

duyduk duymadık demeyin..... cem kardeşimiz bugün itibariyle doğru yolu bulmuştur... kendiside bizler gibi land rover ın gücünü anlamış olup kürşatın discoveryisini almıştır.... ;D ;D

eyyyy ahaliiiiii......

bundan böyle kürşat karşı safha geçmiş ve cemin suzisini almıştır.... evet evet yanlış duymadınız... kürşat artık yoldan çıkmıştır... katli vaciptir... ;D ;D ;D

eheheheeee... gs fb arasındaki futbolcu transferleri gibi korkunç olaylar bunlar... ;D ;D ;D

hayırlısı olsun diyelim..... ;D arabalar ekipte kaldı hiç olmazsa....o kadar masraf yaptılar ....her ikiside karlı cıktı bu işten.....tabi işin gırgırı bir süre devan edecek herhalde..... ;D bizi izlemeye devam edin..... ;) transferle ilgili resimler muhabirlerimizden beklenmektedir... ;D en kısa zamanda sayfamıza servis edilecektir...... :D

arkadaşlar şu an olcayto ile canlı yayındayız... kendisininb tansiyonu düştü, küçük dilini yuttu... konuşamıyor... lütfen kendisine biraz destek olalım...

olcayto... bugünler gelir geçer.... land rover kalır... ;D ;D

red34' Alıntı:
hayırlısı olsun diyelim..... ;D arabalar ekipte kaldı hiç olmazsa....o kadar masraf yaptılar ....her ikiside karlı cıktı bu işten.....tabi işin gırgırı bir süre devan edecek herhalde..... ;D bizi izlemeye devam edin..... ;) transferle ilgili resimler muhabirlerimizden beklenmektedir... ;D en kısa zamanda sayfamıza servis edilecektir...... :D

ben 1 saat içinde resimleri yükleyeceğim... cem benim ofise gelecek... arabadan inerken, kullanırken çekicemm.... ;D ;D

team 34 tv yayında ;D ;D

olcayto bey şu anda şokta.... tedavi ediliyorrrr.... şoku atlatınca yayına katılacaktır.... ;D ;D

team 34 tv nin yayın hayatına girişide muhteşem oldu....... ;D reytingler altüst oldu..... :D türkiye bizi izliyor........ ;)

eeeee...hiç biriniz bundan sonra bana bir laf etmesin...hele de Cem....birader senin rengin ne renk.....trakya seni bozdu ya ...iyi gelmedi...hele LR'ye çektirmek.....

Kürşad,..hani LR'den başka araç tanımıyordun...noooldu...ama son zamanlarda sinyaller gelmeye başlamıştı...anlamadık....Suzi falan.... ::smiley: ::smiley: ::smiley:

yayını kesmeyin buradan devam..... ;D yaw yoksa rtük mü sıkıştırıyor .....milletimiz gercekleri buradan duysun...... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR