Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,883
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

olcaytogezer' Alıntı:
eeeee...hiç biriniz bundan sonra bana bir laf etmesin...hele de Cem....birader senin rengin ne renk.....trakya seni bozdu ya ...iyi gelmedi...hele LR'ye çektirmek.....

Kürşad,..hani LR'den başka araç tanımıyordun...noooldu...ama son zamanlarda sinyaller gelmeye başlamıştı...anlamadık....Suzi falan.... ::smiley: ::smiley: ::smiley:

abi napsın dogru yolu buldu cocuk hatamı ettı ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

;D ;D ;D

abi haber basın camiasına bomba gibi düştü... olcayto bey şu an yan kuruluşumuz olan yiyenbilirde açıklamalarını yapıyor... taziye mesajları haber servisimize yağıyor resmen... ;D ;D

red34' Alıntı:
yayını kesmeyin buradan devam..... ;D yaw yoksa rtük mü sıkıştırıyor .....milletimiz gercekleri buradan duysun...... :D

abi bu gezi hem inanılmaz tecrübe kattı bize hemde saflarımıza arkadas cekmemızı sagladı. bak bı gezıde adamın fıkrı degıstı ;D ;D ;D ;D ;D gordukı cem kardesımde suprızlerı bıtek landcılar yapar

Haydaaaaa, noluyo ya?

Mert istiyosan takas yapalım bizde ;D ;D ;D

Şakaaaaaaaaaa, biz Toyotacıyız kardeşim.

olcayto benle telefonda konuşurken resmen kekeledi.... adamcağız şok oldu... inme gelecek diye korktum valla ;D ;D

ne demişler, büyük lokma yut, büyük laf etme.... ;D ;D

ikisi de kendi araçları için fanatiklerdi de ondan yazdım.. ::smiley:

Cem, aileden seni afaroz edecekler mi....ne dersin....özellikle kayınbiraderin ve Gevher....battılarmı artık sana çektirmezler kendilerini, sen battınmı da üzerine toprak atarlar bu durumda.... ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
ne demişler, büyük lokma yut, büyük laf etme.... ;D ;D

ikisi de kendi araçları için fanatiklerdi de ondan yazdım.. ::smiley:

Cem, aileden seni afaroz edecekler mi....ne dersin....özellikle kayınbiraderin ve Gevher....battılarmı artık sana çektirmezler kendilerini, sen battınmı da üzerine toprak atarlar bu durumda.... ;D ;D

batmazzzz ... batsada aslan gibi 2 tane kardeşi var bugünden sonra çeker alırız onu ;D ;D ;D

Burak kardeşim acil serviste kontrol altına alındı ..... ;D haberlere yetişemiyoruz sayın dinleyiciler....daha evvel böyle birşey ne görüldü ne duyuldu bizi izlemeye devam edin.... :D

Bakkan' Alıntı:
Haydaaaaa, noluyo ya?

Mert istiyosan takas yapalım bizde ;D ;D ;D

Şakaaaaaaaaaa, biz Toyotacıyız kardeşim.
yok Burakçığım, Mert benle veya Tolga ile takas yapacak....sonra kendi içimizde çeviririz...ele mi vereleim... ;D ;D at , avrat, silah...çağın atı araba olduğuna göre...ele falan veremeyiz...böylelikle herkes her arabayı kullanmış ve fikir sahibi olmuş olur.... ;D

valla cuma günkümkahkahamızdan sonra bugünde bomba oldu üstüne ;D ;D ;D

abicim adam cumadan beri uyumuyor.... cumartesi günü beni önden yolladı birkaç yere... baktı ben çıkıyorum keçi gibi... baktı aytuğ çıkıyor keçi gibi... ne kilit var ne başka bişi... uyuyamadı... dayanamadı... artık para harcamasına gerek yok... al land rover ı çık araziye... kilit milit hikaye... ;D ;D ;D

al işte şimdide japon borsası karıştı...... ;D sayın izleyiciler bu haberden sonra bütün borsalar düşme eğilimine girdi..... :D paniğin önüne gecilmeye calışılıyor..... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR