Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,035
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla sabah kahvelerine gerekli ilacları atmıştım amaaa bu kadar tesirli olduğunu bilmiyordum..... :D

Etiketler

tüm gezenbilir ve yiyenbilir şokta :eek: :eek: :eek: :eek:

sinan... bir sayfa daha açtık biz... onu gördün mü??

suzuki saver diye... yiyebiiirde linki var... ondan sonra karar verdi bence cem kardeşim ;D ;D

son dakika son dakikaaaa....ankara da göstericilerin üstüne polis biber gazı sıktı..... ;D

valla ben dogru saftayim mert abi sevgilimin yaninda suzukinin icindeyim ;D ;D ;D
sonuna kadar sizle ugrasacagim
veeeeee cem abinin land almasina sevindim zaten devamli batiyordu artik siz batarsizin tolgada ceker nihahahahahaaaa
butun tatil bi cem abi bide aytug kaldi artik sirf land kalmis olucak ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
hadi canıııımm....

vay vay vayyyyy.... ve gevherde doğru saflara gelmeye başladı.... ;D ;D ;D

bu arada tolga kafasını duvara vururken yaralanmışşş... ambulansla onuda hastaneye kaldırmışlar... ambulansın markasıda land rover mış.. defender... onu görünce de ambulansın içinde bileklerini kesmiş.. tolga kardeşimizide ağır yaralı olarak hastaneye kaldırmışlar.... tedavisi sürüyormuş... hayati tehlikeyi atlatmış ;D ;D ;D ;D ;D

artık cemde bizden... hiç bir land YOLDA KALMAZ... ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
sinan... bir sayfa daha açtık biz... onu gördün mü??

suzuki saver diye... yiyebiiirde linki var... ondan sonra karar verdi bence cem kardeşim ;D ;D

saat 17.00 a kadar toplantıdaydım şimdi bakıyorum... battığı yerdeki video yu toplantı arası izledim koptum... koltuktan düşdüm gülerken ;D ;D ;D

ben yine de pek inanamıyorum bu duruma ....

BOB yeni araba aldı, eee suziler yeni kilit taktırdı ön kilit bekliyorlar....

ne yaptınız adamlara bilmiyorum ki... hadi kürşad gezide yoktu ;D

alacaktı da batmış suziyi neden aldı:smiley: ...

neyseki gevherim artık sizi rampalarda itecek bir land daha var... hemde akrabanız ;D ;D

sayın dinleyiciler olacak şey değil..... ??? resmen muhabir sıkıntısı yaşıyoruz ve olaylara yetişemiyoruz..... ;D az sonra taksim ilk yardım hastanesinden canlı yayındayız...... :D

Kmtn' Alıntı:
saat 17.00 a kadar toplantıdaydım şimdi bakıyorum... battığı yerdeki video yu toplantı arası izledim koptum... koltuktan düşdüm gülerken ;D ;D ;D

ben yine de pek inanamıyorum bu duruma ....

BOB yeni araba aldı, eee suziler yeni kilit taktırdı ön kilit bekliyorlar....

ne yaptınız adamlara bilmiyorum ki... hadi kürşad gezide yoktu ;D

alacaktı da batmış suziyi neden aldı:smiley: ...

evet sayın seyirciler... şimdi muhabirimiz sinan beyin sorularına kürşat beyden cevap bekliyoruz.. yalnız kürşat beyde şu an kafasını toprağa gömmüş... olayların sakşnleşmesini bekliyormuş... daha sonra bir açıklaması yapacakmış... ;D ;D ;D

doktorlar tolga beyi şoktan cıkarmaya çalışıyorlar..... :D geniş acıklamalar daha sonra.....bizi izlemeye devam edin....... ;)

nerde bu marka ruhu :smiley: nerde bu off-road ruhu :smiley:...

reji ne zaman canlı yayına geçiyor ;D

yok abi.. ben yenş haber aldım... tolgaya beyin ameliyatı yapıyorlarmış... bu olayları beyninin gerekli yerlerinden sileceklermiş...

Tolga bir dersden ciksin gelismeleri aktaracagim ;D ;D ;D
red34' Alıntı:
doktorlar tolga beyi şoktan cıkarmaya çalışıyorlar..... :D geniş acıklamalar daha sonra.....bizi izlemeye devam edin....... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR