KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Saolasın Muharrem abi, Cem olmasa muhtemelen Bobtail i almış olabilridim, ama Cem le konuşunca ikimizinde ihtiyaçlarına uyanın araçları değişmek olduğunu görünce, ikimizde birbirimizi kırmadık. Ve en doğru olanı yaptık. Suzuki benim için daha ideal ve daha ekonomik bir çözüm. Disco Cem için daha büyük hacimli daha konforlu daha rahat bir çözüm. Allah mesut etsin
Neyse en azından ikiniz içinde iyi bir alışveriş oldu bence, ikinizde araçlarınızı biliyor, tanıyorsunuz bundan daha iyisi olabilir mi?
Cem ve Kürşad Allah kaza bela vermesin, yüzlerinizdeki gülümsemeyi eksik etmesin
Cem , yeni aracına uygun büyük buzluk ayarladım, bulduğum Suzi'ye sığmazdı zaten...en kısa zamanda al, veya Bülent abinin oraya bırakayım.kim vurduya gitmasin....
valla disco iyi araba , ama kırmaya korkmadan kullanıcaksan, maliyet ve kırdığında çıkıcak masraf olarak suzukinin en az 2 katı bir araçdan bahsediyoruz. ;D
dınllme sn onu
sen dısco alırsan kredı cekıp suzukı alırım ve batıgında ceker senı bıde dalga gecerım
sen bn cekersem snı sn garantı satarsın o arabay ;D ;D ;D ;D ;D
tolgas' Alıntı:
beyler ben hala şoktayım bnmde aklıma gırmeye calısıyolar sat dısco 2 alalım falan dıe ???