Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,121

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

nice mutlu yıllara dogum gunun kutlu olsun mert abı gittikçe yaşlanıyosun ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
mert mutlu yıllar dostum :smiley:

hediye olarak en kallavisinden ciğer ikramım olacak ;D

sağolasınnn... yakında geleceğim edirneye.. 1 hafta 10 güne kadar.... yanındayım ;)

yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin, nice mutlu senelere MERT :D :D

kazık kadar adama yaş günü mü olurmuş, zaten kutladık, pasta bile verdik...ne bu hala tebrik mesajları.....

neyse, bende tekrar kutlayayım bari, çıkıntılık yapmayayım.... ;D

sevdiklerin ve seni sevenlerle beraber nice mutlu yıllara süt oğlan.......

olcaytogezer' Alıntı:
kazık kadar adama yaş günü mü olurmuş, zaten kutladık, pasta bile verdik...ne bu hala tebrik mesajları.....

neyse, bende tekrar kutlayayım bari, çıkıntılık yapmayayım.... ;D

sevdiklerin ve seni sevenlerle beraber nice mutlu yıllara süt oğlan.......

teşekkürler abiii.....

herkes için bu dileklerini paylaşıyorum.....

yok abi suzuki tamam daha masrafsız daha kompakt bir araç ama iki aracı yanyana koydugunda benim discovery araba değil başka bişey ;D dışarıdan bakınca insan daha iyi görüyor

ama suziyide sevdim çok, epeydir düz vites kullanmamıştım ralli arabası gibi geldi sevimli kapıda güzel duruyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR