Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,230
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bız onu aıleden afaroz ettik aytug abı ;D

Etiketler

Günaydın arkadaşlar.

Tolga, neyseki Cem de birde Toyota var. Yani yarı japon sayılır hala. ;D

Bakkan' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar.

Tolga, neyseki Cem de birde Toyota var. Yani yarı japon sayılır hala. ;D

;D ;D ;D ama demıskı cem dısco cok rahat gunluk aracımda bu olsun ya ... duyduguma gore suzısı olan baska arkadaslarda deneme turu yapmıslar dıscoyla çok beğenmişler. ;D ;D ;D

acaglar' Alıntı:
;D ;D ;D ama demıskı cem dısco cok rahat gunluk aracımda bu olsun ya ... duyduguma gore suzısı olan baska arkadaslarda deneme turu yapmıslar dıscoyla çok beğenmişler. ;D ;D ;D

evet evet.... ben deneme sürüşü yaptırdım bizzat... ;D ;D ;D

günaydın arkadaşlar

hazır iki Land Rover Klanı üyesi yakalamışken sormak istedim, :smiley:
Araçla ilgili teknik ve donanım özelliklerini öğrenecebileceğimiz bir site falan var mı? hani böyle şase numarası falan girerek yapılan modelinden veya benzeri.
ben cahile yardım :smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:
günaydın arkadaşlar

Araçla ilgili teknik ve donanım özelliklerini öğrenecebileceğimiz bir site falan var mı? hani böyle şase numarası falan girerek yapılan modelinden veya benzeri.

abi şase numarası girerek bulacağın bir site bilmiyorum... ama birkaç tane tam teknik özellik ve kullanım kitapçığı veren yer var bir kaç tane...
ama bulmam lazım.. siteleri kaydettim mi tam hatırlamıyorum... bakıp bilgi vereceğim

ibo aşağıdaki linki bi incelesene...var mı istediklerin?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48010.0

ben kötü araba demiyorum cnm yanlıs anlaşılmasın ;D allah war yukarda güzel araba

ilkakdeniz' Alıntı:
günaydın arkadaşlar

http://www.discovery2.co.uk/

bu siteyi incele dostum.

ya beyler bu arada tekrar gezi başlığına yazmak istemedim, bana ordan cevap veriyorsunuzda siz beni yanlış anladınız, ben gezi kötü yada aksiyonsuz vs demedim benim gurubum bu, bana gurubu anlatıp duruyorsunuz kendimi garip hissettim.

benimde en büyük isteğim sizinle orda olmakdi, olamadım.

günaydın arkadaşlar ,Bu gurupta cuma gününe kadar ,bir gezi olacakmı? istanbuldaki son günlerimi ,(sonbahara kadar )değerlendirmek güzel olurdu. ;) ;)

Orhan abi ben suzukiyi denemek için belgrad taraflarına gidicem sanırım ama plan yapamıyorum bir anda eserse gidicem.

Kürşad,
yazışırken yanlış anlaşılmış olabilir, sıkıntı yok. Tabiki guruptaki her arkadaş gibi sende bu gurubun sevilen bir parçasısın. Hepimiz keşke Kürşatta olsaydı diye konuştuk. Garip hissetme yani :D

Tempus' Alıntı:
ya beyler bu arada tekrar gezi başlığına yazmak istemedim, bana ordan cevap veriyorsunuzda siz beni yanlış anladınız, ben gezi kötü yada aksiyonsuz vs demedim benim gurubum bu, bana gurubu anlatıp duruyorsunuz kendimi garip hissettim.

benimde en büyük isteğim sizinle orda olmakdi, olamadım.

Burak cok güzel acıklamışsın olayı tşk ler.... ;) bir anda cvp lar gelince Kürşat şaşırdı ..... :smiley: ama zaten kendiside ekibe dahil olan bir ki,şi.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR