Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,352
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Bu akşam saat 21:00 Yaban TV de GEZENEBİLİR KARS YOLLARINDA PROJESİ son bölümü yayınlanacak, bilgilerinize.

Etiketler

evetttt arkadaşlar ...4/5/6 haziran off-road gezimizin genel hatları ortaya cıkıyor kısa bir süre sonra programı sizlere sunacağım....ben öncelikle gelecek olan arkadaşları şöyle bir duymak istiyorum buyrun bekliyorum..... ;) liste yapalım.... geniş acıklama daha sonra ..... :D

tesisi zaten kapattık yerimiz deniz kenarında sessiz ve güzel bir yer....tam bize göre....gündüz gezi ve off-road gecede eğlence....şimdilik bu kadar başka ipucu yok..... ;)

yapacağımız gezi ağırlıklı olarak turistik gezi olacaktır gittimiz yerlerde ormana dalabilir batabiliriz tabii ıslak alan bulursak.... :smiley:ama yok beni kesmedi derseniz gece denize girmek serbesttir.... ;D

kalacağımız yer Mert kardeşim tarafından ayarlanmıştır.oda fiyatları kişi başı 60 tl dir ...sabah serpme köy kahvaltısı ( ne demekse.. ;D ) ve akşam yemeği dahildir....yemek menüsü isteğimize göre ayarlanacaktır ...vs.vs....team 34 ekibinin acilen listeyi tamamlaması gerekmektedir arz ederim.... ;D bende listeye göre gezi programını ayarlayacağım......

BURAK cım yer ASOS aşagı yukarı 500 km tutuyor ....rota olarakta 2 hat var 1.cisi bursa...karacabey ...bandırma...çanakkale üzerinden asos yada bursa.. balıkesir..havran ve körfezden asos olabilir....duruma göre karar veririz artık .....

Abi bizim Özlem le Duru için biraz uzun bir rota, malum FJ40 da biraz hırpalanıyorlar. Muhtemelen gelmek istemeyecekler. Ama harika olacağından hiç şüphem yok. Akşam bir konuşayım.

red34' Alıntı:
BURAK cım yer ASOS aşagı yukarı 500 km tutuyor ....rota olarakta 2 hat var 1.cisi bursa...karacabey ...bandırma...çanakkale üzerinden asos yada bursa.. balıkesir..havran ve körfezden asos olabilir....duruma göre karar veririz artık .....

Bülent abi, Burak....
Bir yol daha buldum, tabi feribot saatlerinin uyması koşuluyla...Feribot ile Bandırma'ya geçiş...daha sonra Bandırma - Biga - Çan - Bayramiç - Ayvacık yolu ile Behramkale'ye (Asos) iniş .....bu yol 221 km tutuyor..

Benim FJ40 LPG li olduğu için kapalı feribota binemiyor :'( :'(

olcaytogezer' Alıntı:
Bülent abi, Burak....
Bir yol daha buldum, tabi feribot saatlerinin uyması koşuluyla...Feribot ile Bandırma'ya geçiş...daha sonra Bandırma - Biga - Çan - Bayramiç - Ayvacık yolu ile Behramkale'ye (Asos) iniş .....bu yol 221 km tutuyor..

Özlem ve Duru'yu yol boyunca misafir ederim...sen eşyaları yüklen gel.... ;D ;D..nasılsa Kars'a gitmiş adamsın, sana koymaz.. ;D

valla ben pek binmedim ayağımı yerden kesmiyorum ama sizi orada beklerim... :D güvenmiyorum o heriflere ben ama sizi susurlukta beklerim ben farketmez nasıl olsa sizden önce giderim ben oraya.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.