lütfen yalız gitme, suzide vinç varmı?Tempus' Alıntı:Orhan abi ben suzukiyi denemek için belgrad taraflarına gidicem sanırım ama plan yapamıyorum bir anda eserse gidicem.
tolgas' Alıntı:abi bu iri arkadaslar otobanda kapa gaz gıttıklerı için ;D ıgneadadan dönerken otobana cıkana kadar iidi otobana cıkınca 120 le gıdınce devamlı bı ara dedım motoru alıcaz elımıze heralde ;D
ORHANBIYIKLI' Alıntı:lütfen yalız gitme, suzide vinç varmı?
cuma gece yola çıkacağım.Tempus' Alıntı:var abi vinç bugün gittim tek araba denemek için ama belgradın girişindeki yangın yollarına girdim, içerilere girmedim. Biraz uğraştım suziciği batırmayı biryerde battı gibi oldu, arka kilidi açtım çıktı ;D
Belgradda ciddi hala batıcak yerler var kurumamış su birikintileri var. sen hangi güne kadar istanbuldasın Orhan Abi?
ORHANBIYIKLI' Alıntı:cuma gece yola çıkacağım.
gönüller bir olsun iyi eğlencelerTempus' Alıntı:o zaman seni belgrada götürme ihtimalim az abi, pazar gününe sağlam bir program var ama sen burda olmayacaksın
Bakkan' Alıntı:Günaydın,
ben bizim Duru yu düşünüyorum, arabada çok sıkılıyor, çocuk koltuğuna oturmak istemiyor, annesinin kucağına gelmek istiyor. Güvenli olmadığı için bende izin vermiyorum. Bağrış çağrış gidiyoruz. Yol uzun olunca problem büyüyor.
Bülent abi, son cevap verme tarihi nedir? Biraz düşünelim biz.
acaglar' Alıntı:gel ya gel duruyu değişimli arabama alırım ben oynarız biz onunla ;D ;D ;D
Bakkan' Alıntı:Aytuğ kardeşim sağolasın, Olcayto abim de davet etmiş. Sizlerle yolda kalmayacağımdan eminim zaten, eksik olmayın.
Bir bakalım, konuşuruz.