Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,872
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

o zaman aralarında para toplasınlar bize de beygir gücü takviyesi yapsınlar bize ne ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
abi bu iri arkadaslar otobanda kapa gaz gıttıklerı için ;D ıgneadadan dönerken otobana cıkana kadar iidi otobana cıkınca 120 le gıdınce devamlı bı ara dedım motoru alıcaz elımıze heralde ;D

Tolga hiçbişey olmaz rahat ol ;)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
lütfen yalız gitme, suzide vinç varmı?

var abi vinç bugün gittim tek araba denemek için ama belgradın girişindeki yangın yollarına girdim, içerilere girmedim. Biraz uğraştım suziciği batırmayı biryerde battı gibi oldu, arka kilidi açtım çıktı ;D

Belgradda ciddi hala batıcak yerler var kurumamış su birikintileri var. sen hangi güne kadar istanbuldasın Orhan Abi?

Tempus' Alıntı:
var abi vinç bugün gittim tek araba denemek için ama belgradın girişindeki yangın yollarına girdim, içerilere girmedim. Biraz uğraştım suziciği batırmayı biryerde battı gibi oldu, arka kilidi açtım çıktı ;D

Belgradda ciddi hala batıcak yerler var kurumamış su birikintileri var. sen hangi güne kadar istanbuldasın Orhan Abi?
cuma gece yola çıkacağım.

Günaydın,

ben bizim Duru yu düşünüyorum, arabada çok sıkılıyor, çocuk koltuğuna oturmak istemiyor, annesinin kucağına gelmek istiyor. Güvenli olmadığı için bende izin vermiyorum. Bağrış çağrış gidiyoruz. Yol uzun olunca problem büyüyor.
Bülent abi, son cevap verme tarihi nedir? Biraz düşünelim biz.

günaydın arkadaşlar... :smiley: en azından 10 gününüz var arkadaşlar zaten oda sayısı kısıtlı 6 yada 7 odaydı tesis yanılmıyorsam eğer 7 aile olursa Mert doğru anasının evine gidecek.... ;D şaka bir yana bizbizeyiz yabancı kimse yok sizler karar verin gerisini biz Mert le hallederiz......

Bakkan' Alıntı:
Günaydın,

ben bizim Duru yu düşünüyorum, arabada çok sıkılıyor, çocuk koltuğuna oturmak istemiyor, annesinin kucağına gelmek istiyor. Güvenli olmadığı için bende izin vermiyorum. Bağrış çağrış gidiyoruz. Yol uzun olunca problem büyüyor.
Bülent abi, son cevap verme tarihi nedir? Biraz düşünelim biz.

gel ya gel duruyu değişimli arabama alırım ben oynarız biz onunla ;D ;D ;D

Aytuğ kardeşim sağolasın, Olcayto abim de davet etmiş. Sizlerle yolda kalmayacağımdan eminim zaten, eksik olmayın.
Bir bakalım, konuşuruz.

acaglar' Alıntı:
gel ya gel duruyu değişimli arabama alırım ben oynarız biz onunla ;D ;D ;D

günaydın arkadaşlar...

asos programını sabırsızlıkla bekliyorum... çok sevdiğim bir yer...

yolculuk konusunda ben feribota binmem ;D genel olarak uyuzum o olaya.. yol yapmayı daha çok seviyorum... en kötü ihtimalle 2 gruba ayrılıp bülent abinin dediği gibi susurlukta buluşabiliriz.. bu arada tesis 7 odalı... odalardan biri çok egzotik ;D ;D ama yinede söylemeyeceğim.. ;D

bu arada feribotla gitme planı olan arkadaşlar bence en geç 10-12 mayıs gibi bilet alsın.. o tarihlerde ne olduğu belli olmuyor... ;D

Bakkan' Alıntı:
Aytuğ kardeşim sağolasın, Olcayto abim de davet etmiş. Sizlerle yolda kalmayacağımdan eminim zaten, eksik olmayın.
Bir bakalım, konuşuruz.

canım bir davette benden... disconun arka koltuğu özlem ve duruya her zaman rezerve durumdadır... bilgine ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

SON KONULAR

Geri