Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 338,202
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

RedlinE' Alıntı:
dostum istiyorlarda boyan orj kalıyor. derdi tasasi yok sok gıtsın.
kaça yaparlar bilmiyorum. ama bizimki 2-2.5 ister.
konusuruz nıyetlıysen

valla mücahit orjinal boyam zaten çizik pasta cila yaptırmam şart, 2,5 kaplamaya vermektense 3-3,5 a komple boyatmak daha mantıklı geliyor, tertemiz, çizilirse pasta cila yaparım. Kaplama çizilince yırtılınca pasta cila yapma şansında yok. yani 1000 e kaplansa derimki 4 kere kaplarım boya yaptırana kadar ama ucuz da değilki meret, şehir içi arabası olsa çizilmez etmez bizimkilere ne olacağı belli diilki. Bir dal takarsın baştan aşşağı caaarrt :smiley:

Etiketler

istanbulda olmak böyle bişey olsa gerek :D her daim ve her konuda fahiş fiyat.koskoca parti arabalarını kapladılar burda 500-600 e hadi sizin araçda olsun 750-850 bu ne böyle 2500 tl altınla mı kaplanıyor yoksa.altı üstü yapışkanlı naylon ve onun da maliyeti belli gerikalanı işçilik ve bir günde kaplanıyor.kim kazanıyormuş ki bu kadar beleş parayı bu reklamcılar da kazansın.biraz ağır oldu galiba ama :mad: haklıyım bence

biz hakkını veririzde... siz bizim girdiğimiz yerlere girebilecek misiniz?? ;D ;D

dikiz aynana bakman kafi mert abi ;D

zor görünsün diyemi yan yan koyuyorsunuz yoksa yan yatan suzukinin içindenmi çektiniz ;D ;D ;D

ya kürşat nerdesin yaaa... t*y*t*cılardan kurtulduk diyoduk... başımıza şimdide bu suziciler çıktı...

bu arada akşam gelirken baktım dikiz aynama... göremedim sizi... biraz alçakta mı kaldınız ne??? ;D ;D ;D

bahcivankurt' Alıntı:
istanbulda olmak böyle bişey olsa gerek :D her daim ve her konuda fahiş fiyat.koskoca parti arabalarını kapladılar burda 500-600 e hadi sizin araçda olsun 750-850 bu ne böyle 2500 tl altınla mı kaplanıyor yoksa.altı üstü yapışkanlı naylon ve onun da maliyeti belli gerikalanı işçilik ve bir günde kaplanıyor.kim kazanıyormuş ki bu kadar beleş parayı bu reklamcılar da kazansın.biraz ağır oldu galiba ama :mad: haklıyım bence

özay bey reklam folyosu ile bu araçlara kapladıkları folyolar biraz farklı maliyeti biraz daha yüksek. ama tabi yinede malzeme parasının 3 katı filan işçilik alınıyor

bodur tavuk daima piliç mert abi ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
zor görünsün diyemi yan yan koyuyorsunuz yoksa yan yatan suzukinin içindenmi çektiniz ;D ;D ;D

ya sen durrr.. olcaytoda var öyle bir foto... suzi 45 derece yatmış... ama devamı yok... ;D ;D

sonra ne yaptılarsa... ;)

yanılıyosunuz bıldıgınız foryo degıl bu malzeme 130 mıkron solmaz yırtılmaz cılada olur pastada
taksıler 65 mıkrondur

Dur dur ben o suzilere daha neler yapicam, suzi suzi suzan suzi ;D ;D ;D otobanda biz basar gideriz 100 km ileride filan durup çay molasi verir bekleriz bunları ;D

verıceksınız tabi hakkını bızde orda olacagız gormek ıçin bakalım hakını verme nasıl oluyor ;D benim resimler cep ten cektim olcayto abi gonder resimleri

IMG_0197.jpg

IMG_0198.jpg

IMG_0199.jpg

IMG_0200.jpg

IMG_0201.jpg

tolgas' Alıntı:
bodur tavuk daima piliç mert abi ;D ;D ;D

ya pazar günü şenlik var... anlaşıldı... kürşadım ne alayım ben? otururp seyrederken çayın yanına ne istersin ;D ;D

zorla ayna mahrutılerı degıstırtıceksınız bana ;D

RedlinE' Alıntı:
yanılıyosunuz bıldıgınız foryo degıl bu malzeme 130 mıkron solmaz yırtılmaz cılada olur pastada
taksıler 65 mıkrondur
Mücahit uygun oldugun bir gün gidip bakar konuşuruz adamla bilgi ve fiyat alırız, duruma göre boya yada kaplama karar veririm. Saolasın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR