KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
asos programını sabırsızlıkla bekliyorum... çok sevdiğim bir yer...
yolculuk konusunda ben feribota binmem ;D genel olarak uyuzum o olaya.. yol yapmayı daha çok seviyorum... en kötü ihtimalle 2 gruba ayrılıp bülent abinin dediği gibi susurlukta buluşabiliriz.. bu arada tesis 7 odalı... odalardan biri çok egzotik ;D ;D ama yinede söylemeyeceğim.. ;D
bu arada feribotla gitme planı olan arkadaşlar bence en geç 10-12 mayıs gibi bilet alsın.. o tarihlerde ne olduğu belli olmuyor... ;D
Kürşat boya mayıs sonu burada teknik bilgileri ilgili kişiden tam öğrendikten sonra söyleyebilirim zaten ilk uygulama bende hemen yapılacak o zaman sonucları göreceğiz kardeşim..... aman aman kura hakkımı satabilirim ben... ancak duş ve wc varsa uyar bana......
gel Burak gel kısa sürede pek zannetmiyorum ... parkur olursada elbet bir ayarlama yaparız maksat bir arada olabilmek ....dolaşmak için sadece c.tesi var onda da sizleri tarihi ve turistik yerlere götüreceğim........ ;D
gel Burak gel kısa sürede pek zannetmiyorum ... parkur olursada elbet bir ayarlama yaparız maksat bir arada olabilmek ....dolaşmak için sadece c.tesi var onda da sizleri tarihi ve turistik yerlere götüreceğim........ ;D
gün sayımızın kısıtlı olması sebebi ile off-road işi biraz zor ama ormanlık alandan gecerken dalınabilir ...yine de dediğim gibi zaman elimizi kolumuzu bağlıyor...akşam sahildeki yemek faslını düşündükçe off-road pek aklıma gelmiyor ama bence arazi araclarınızla gelirseniz daha hoş olur ... sadece Burak kardeşim ufak aracla gelecek ....bu benim şahsi fikrimdir ....gerisi size kalmış......