Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,448
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

ben ne olduğunu biliyor ve talep ediyorum.... ;D : : tabi duş ve tuvalet olma koşuluyla.... 8)

Etiketler

günaydınn

Bülent abi bu boyadan biraz detay verirmisin nasıl bişey iş makinası boyası gibimi? yoksa binek oto boyası gibi amz özel bir tabakasımı var

olcaytogezer' Alıntı:
ben ne olduğunu biliyor ve talep ediyorum.... ;D : : tabi duş ve tuvalet olma koşuluyla.... 8)

bi var var... herşey var... ;D

ama bence kura çekelim orda ;D ;D

Bülent abi binek araçla gelsem nasıl olur?
Offroyd yapılacak mı?

Kürşat boya mayıs sonu burada teknik bilgileri ilgili kişiden tam öğrendikten sonra söyleyebilirim zaten ilk uygulama bende hemen yapılacak o zaman sonucları göreceğiz kardeşim..... aman aman kura hakkımı satabilirim ben... ancak duş ve wc varsa uyar bana......

gel Burak gel kısa sürede pek zannetmiyorum ... parkur olursada elbet bir ayarlama yaparız maksat bir arada olabilmek ....dolaşmak için sadece c.tesi var onda da sizleri tarihi ve turistik yerlere götüreceğim........ ;D

iş makinası boyası gibi boya istiyorum ben ya hatta dışı pütürlü filan olsun

canım sen o zaman sanayide erol ustaya takılacaksın o iş makinaları boyuyor.... ;D

red34' Alıntı:
gel Burak gel kısa sürede pek zannetmiyorum ... parkur olursada elbet bir ayarlama yaparız maksat bir arada olabilmek ....dolaşmak için sadece c.tesi var onda da sizleri tarihi ve turistik yerlere götüreceğim........ ;D

ozaman belkı bende sorento ıle gelırım

gün sayımızın kısıtlı olması sebebi ile off-road işi biraz zor ama ormanlık alandan gecerken dalınabilir ...yine de dediğim gibi zaman elimizi kolumuzu bağlıyor...akşam sahildeki yemek faslını düşündükçe off-road pek aklıma gelmiyor ama bence arazi araclarınızla gelirseniz daha hoş olur ... sadece Burak kardeşim ufak aracla gelecek ....bu benim şahsi fikrimdir ....gerisi size kalmış......