KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla bundan sonra kardeşim falan değil i.cem. gece kalk git adamı kurtar sabahtan beri onu ayarla buraya tlf et sonra nankörlük etsin... ben tek kardeş tanırım oda mert. ;D ;D ;D ;D ;D
dün gece araba çalışınca suziye atıyordu . ışıklarda durduk diyorki nerdeyse düz duvara tırmanıcak bu land abi şahane diyordu... ;D ;D
abi suzuki ile benim discoyu surus keyfi vs de kiysalamak bile yanlis, discovery de oyle bir tork varki gazi kokleyemedim ben aldim alali oyle diyim gazi koklediginde araba saha kalkicak saniyorsun
suzicik bas bas gitmiyor agir agir hizlaniyor ;D ama bende bunu bilerek aldigimdan sikayet etmiyorum. ne kadar kofte o kadar ekmek
valla bundan sonra kardeşim falan değil i.cem. gece kalk git adamı kurtar sabahtan beri onu ayarla buraya tlf et sonra nankörlük etsin... ben tek kardeş tanırım oda mert. ;D ;D ;D ;D ;D
dün gece araba çalışınca suziye atıyordu . ışıklarda durduk diyorki nerdeyse düz duvara tırmanıcak bu land abi şahane diyordu... ;D ;D
abi suzuki ile benim discoyu surus keyfi vs de kiysalamak bile yanlis, discovery de oyle bir tork varki gazi kokleyemedim ben aldim alali oyle diyim gazi koklediginde araba saha kalkicak saniyorsun
suzicik bas bas gitmiyor agir agir hizlaniyor ;D ama bende bunu bilerek aldigimdan sikayet etmiyorum. ne kadar kofte o kadar ekmek
ikiside kendi sinifinin en iyi araclari, sadece birisi daha absit mekanik o yuzden masrafida daha az konforuda, digeri daha konforlu daha elktronik daha guclu dolayisi ile masrafida daha fazla.
neyse Aslan besleyen yemegini dusunmezmis ;D ;D ;D ;D
ya bırakın bu işleri...işte , eski ve yeni L.R cileri kol kola sanayide gördüm, ötesi teferruat, Aytuğ bile itiraf etmiş işte yukarıda....aradı yok çekici buldum falan diye....
Hani bir ata sözü vardır.....tabakhanede çalışıyorsan burnun b....'tan , L.R'ın varsa ömrün tamirhaneden kurtulmaz diye.......
canlı yayına da alsanız Cem'i, sanayide ağladığında ben oradaydım, sende yanındaydın Mert.....farklı birşey derse....ne diyeyim...alta birşeyler uydururuz, ne de olsa kadıköy'ün sulukulesindeyiz...... ;D ;D ;D ;D
Kürşad , sen sıkma canını...hayatını kurtardın bu işi yapmakla.....2 kere yemek oldu, bizlere bile gelemedin gece 11-12'lere kadar buradayım , kusura bakmayın diye telefon ediyordun...unuttun mu?....şimdi aynı şeyleri onlar yaşayacaklar....sen huzura erdin, bırak onlar düşünsünler..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
valla olcayto abi , sanirim ileride bir LR daha yapicam param oldugunda ama suzuki hep durur kapida terslik cikartmazsa ;D
bu suzicigi tepinme belgrada girme filan araci yapacagim LR ida uzun seyahat araci yapicam, yeterince param olursa belki cihan abi gibi vx100 alirim ikinci arac ;D
neyse ben Cem e sali gunu ingilterende ismarladigim stickerlardan hediye ederim camle trophy yada g4 challange filan ;D ;D ;D
hatta en guzeli bir tane vx100 filana lip suzukiyide arkada cekerek goturmek ;D ;D ;D suzukiye roll cage filanda yaptimmi tamamdir yuvarla dagdan assagida al cevir devam et ;D