Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,850
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bnmkıde alıyo alt tahlıye tıpalarına baktır ordan alıyo genelde

Etiketler

tolgas' Alıntı:
bnmkıde alıyo alt tahlıye tıpalarına baktır ordan alıyo genelde

evet sanirim ordan, araba kapi seviyesine kadar suya girmedigi halde su aldi.

neyse en azindan marsa basinca calisiyor ;D ;D ;D

ya bırakın bu işleri yaaaa.... ;D

cemin yanından geliyorum şimdi... 1 saat bana land şöyle güzel land böyle güzel diye anlatıyordu.... ;D ;D ;D

cherokee bile bunun yanında tıssss dedi ;D ;D

arayıp canlı yayına alalım cem kardeşimi ;D ;D

geçicen o işlerı mert abı bnmde basımı yakıcaktınız allahtan babam mudahale etti ;D

mertozzy' Alıntı:
ya bırakın bu işleri yaaaa.... ;D

cemin yanından geliyorum şimdi... 1 saat bana land şöyle güzel land böyle güzel diye anlatıyordu.... ;D ;D ;D

valla bundan sonra kardeşim falan değil i.cem. gece kalk git adamı kurtar sabahtan beri onu ayarla buraya tlf et sonra nankörlük etsin... ben tek kardeş tanırım oda mert. ;D ;D ;D ;D ;D

dün gece araba çalışınca suziye atıyordu . ışıklarda durduk diyorki nerdeyse düz duvara tırmanıcak bu land abi şahane diyordu... ;D ;D

abı o dedıklerının 241646514654654531 katını daha 1 ay once suzuki için sölüyodu sen bakma ona ;D

abi suzuki ile benim discoyu surus keyfi vs de kiysalamak bile yanlis, discovery de oyle bir tork varki gazi kokleyemedim ben aldim alali oyle diyim :smiley: gazi koklediginde araba saha kalkicak saniyorsun :smiley:

suzicik bas bas gitmiyor agir agir hizlaniyor ;D ama bende bunu bilerek aldigimdan sikayet etmiyorum. ne kadar kofte o kadar ekmek :smiley:

acaglar' Alıntı:
valla bundan sonra kardeşim falan değil i.cem. gece kalk git adamı kurtar sabahtan beri onu ayarla buraya tlf et sonra nankörlük etsin... ben tek kardeş tanırım oda mert. ;D ;D ;D ;D ;D

dün gece araba çalışınca suziye atıyordu . ışıklarda durduk diyorki nerdeyse düz duvara tırmanıcak bu land abi şahane diyordu... ;D ;D

şuradaki muhabbet günün bütün yorgunluk ve sitresini alıyor:smiley:

geçmiş olsun Cem

Tempus' Alıntı:
abi suzuki ile benim discoyu surus keyfi vs de kiysalamak bile yanlis, discovery de oyle bir tork varki gazi kokleyemedim ben aldim alali oyle diyim :smiley: gazi koklediginde araba saha kalkicak saniyorsun :smiley:

suzicik bas bas gitmiyor agir agir hizlaniyor ;D ama bende bunu bilerek aldigimdan sikayet etmiyorum. ne kadar kofte o kadar ekmek :smiley:

boşa dememişler eski off-road yapan atalarımız, rahvan giden atın tekmesi pek olur diye ;D ;D ;D

Kmtn' Alıntı:
boşa dememişler eski off-road yapan atalarımız, rahvan giden atın tekmesi pek olur diye ;D ;D ;D

ikiside kendi sinifinin en iyi araclari, sadece birisi daha absit mekanik o yuzden masrafida daha az konforuda, digeri daha konforlu daha elktronik daha guclu dolayisi ile masrafida daha fazla.

neyse Aslan besleyen yemegini dusunmezmis ;D ;D ;D ;D

ya bırakın bu işleri...işte , eski ve yeni L.R cileri kol kola sanayide gördüm, ötesi teferruat, Aytuğ bile itiraf etmiş işte yukarıda....aradı yok çekici buldum falan diye....

Hani bir ata sözü vardır.....tabakhanede çalışıyorsan burnun b....'tan , L.R'ın varsa ömrün tamirhaneden kurtulmaz diye.......

canlı yayına da alsanız Cem'i, sanayide ağladığında ben oradaydım, sende yanındaydın Mert.....farklı birşey derse....ne diyeyim...alta birşeyler uydururuz, ne de olsa kadıköy'ün sulukulesindeyiz...... ;D ;D ;D ;D

Kürşad , sen sıkma canını...hayatını kurtardın bu işi yapmakla.....2 kere yemek oldu, bizlere bile gelemedin gece 11-12'lere kadar buradayım , kusura bakmayın diye telefon ediyordun...unuttun mu?....şimdi aynı şeyleri onlar yaşayacaklar....sen huzura erdin, bırak onlar düşünsünler..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

valla olcayto abi , sanirim ileride bir LR daha yapicam param oldugunda ama suzuki hep durur kapida terslik cikartmazsa ;D

bu suzicigi tepinme belgrada girme filan araci yapacagim LR ida uzun seyahat araci yapicam, yeterince param olursa belki cihan abi gibi vx100 alirim ikinci arac ;D

neyse ben Cem e sali gunu ingilterende ismarladigim stickerlardan hediye ederim camle trophy yada g4 challange filan ;D ;D ;D

hatta en guzeli bir tane vx100 filana lip suzukiyide arkada cekerek goturmek ;D ;D ;D suzukiye roll cage filanda yaptimmi tamamdir yuvarla dagdan assagida al cevir devam et ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR