KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ya arkadaşlar, unuttuk gitti. Benim T-Shirt borcum var. Kime yatıracaksam özelden hesap nosunu göndersin.
Ayrıca iğneada gezisinden ortak harcamadan payımıza düşen ilave varsa lütfen bildirin.
Olcayto abi, cumartesi akşamı çay bahçesinde hesabı sen ödemiştin mesela. Başka varsa bildirin lütfen.
acelesi yok Burakcığım, son defa biraraya gelişimiz değil nasılsa....bir dahaki gezide hallederiz, bu tip küçük şeylerle kafanı meşgul etme... ;D ;D ;D
Döner sermayeye dahil olan arkadaşlar....yarın ayın 1'i....bir vesile ile istasyona uğrayanlar, Bülent abiye veya pazar günü poligon'a gelecekler bana katkı paylarını verecekler...unutmayalım... ;D ;D ;D
Tamam abi ama olurda unutursam üzülürüm. Hatılatın lütfen.
olcaytogezer' Alıntı:
acelesi yok Burakcığım, son defa biraraya gelişimiz değil nasılsa....bir dahaki gezide hallederiz, bu tip küçük şeylerle kafanı meşgul etme... ;D ;D ;D
tamam Burakcığım , sıkma canını...ben ertesi gün aşağıda kahvaltı edenlerden de alacağım..o hesabı da Bülent abi ödemişti..toplayıp ona da vereceğim....
selam herkese. Bulent abi senin oraya ugrayamadim ters yola ciktim senin tarafa gecemedim tekrarda donmedim eve gazladim nasilsa bu hafta yaticaz, hafta ici veririm halati sana ;D
sanayiye gittik bir bak yapilacak bisey varmi dedik ustaya motoru yikatalim bir ara getirde dedi baska bisey yok dedi ;D ;D ;D
selam arkadaşlar. az önce mertle cem kardeşim geldiler işyerime otuRduk sohbet ettik.
cemin ağzından anlatıcam land ile ilgili görüşlerini...kendisi nete girmediği için ben yazıyorum.
grubumuz hatırlar kartepe çıktığımızda ilk kar etabında kalmıştık orda land baya bi uğraşmıştı.cem dediki ki o gün suziki ile hareket ediyordu. kar kalınlıgından suzuki stop etti lastik bile çevirmedi araç dedi ama itiraf geç geldi tabi ;D
land için tank gibi araba diyor. gerçek anlamada bir arazi arabası sürdüğümü hissettim dedi.,
işyerinde yakın bi yerde yüksek bir kaldırıma arabasını dayamış gaz vermeden çıktı diyor suziki böyle zorlamalarda engellerde debriyaj bitiriyor dedi ;D ;D
bı arabayada bukardar bok atılmazkı ;D bugun iş yerine gıttım çay bile ısmarlamadı demekkı suzukici oldugumuz içinmiş way be ;D aforoz kararının nekadar dogru bı hareket oldugunu bıkere daha anladım ;D
bı arabayada bukardar bok atılmazkı ;D bugun iş yerine gıttım çay bile ısmarlamadı demekkı suzukici oldugumuz içinmiş way be ;D aforoz kararının nekadar dogru bı hareket oldugunu bıkere daha anladım ;D