Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,929

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Kürşat'ın yapmış olduğu Suzi alımı, Japon borsasında yükselişe sebep olmuş ve suzi ler kapış kapış gitmeye başlamış ;D ;D ;D

bu alımı duyan suzi cilerde de fiyatlar almış başını gidiyor ;D ;D ;D

örnek linklteki ilan ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/yeni_kasa_arac_sifir_ayarinda_temiz_kazasiz_olan_lpg_sistemi_bu-82WQQaXQQ20710490WQQpXQQdisplayitem

suzi çarpmış ;D

çarpınca adamın gözü land mand görmüyor böyle işte ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Ya arkadaşlar, unuttuk gitti. Benim T-Shirt borcum var. Kime yatıracaksam özelden hesap nosunu göndersin.
Ayrıca iğneada gezisinden ortak harcamadan payımıza düşen ilave varsa lütfen bildirin.
Olcayto abi, cumartesi akşamı çay bahçesinde hesabı sen ödemiştin mesela. Başka varsa bildirin lütfen.
acelesi yok Burakcığım, son defa biraraya gelişimiz değil nasılsa....bir dahaki gezide hallederiz, bu tip küçük şeylerle kafanı meşgul etme... ;D ;D ;D

Döner sermayeye dahil olan arkadaşlar....yarın ayın 1'i....bir vesile ile istasyona uğrayanlar, Bülent abiye veya pazar günü poligon'a gelecekler bana katkı paylarını verecekler...unutmayalım... ;D ;D ;D

Tamam abi ama olurda unutursam üzülürüm. Hatılatın lütfen.

olcaytogezer' Alıntı:
acelesi yok Burakcığım, son defa biraraya gelişimiz değil nasılsa....bir dahaki gezide hallederiz, bu tip küçük şeylerle kafanı meşgul etme... ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Tamam abi ama olurda unutursam üzülürüm. Hatılatın lütfen.
tamam Burakcığım , sıkma canını...ben ertesi gün aşağıda kahvaltı edenlerden de alacağım..o hesabı da Bülent abi ödemişti..toplayıp ona da vereceğim....

selam herkese. Bulent abi senin oraya ugrayamadim ters yola ciktim senin tarafa gecemedim tekrarda donmedim eve gazladim nasilsa bu hafta yaticaz, hafta ici veririm halati sana ;D

sanayiye gittik bir bak yapilacak bisey varmi dedik ustaya motoru yikatalim bir ara getirde dedi baska bisey yok dedi ;D ;D ;D

arkadaşlar selam...

yine ben yokken atıp tutmuşsunuz... ;D

olcayto ben salı günü yollayacağım sana katkı payımı ;) uygun mudur? yoksa gruptan atar mısın? ;D ;D ;D ;D

selam arkadaşlar. az önce mertle cem kardeşim geldiler işyerime otuRduk sohbet ettik.

cemin ağzından anlatıcam land ile ilgili görüşlerini...kendisi nete girmediği için ben yazıyorum.

grubumuz hatırlar kartepe çıktığımızda ilk kar etabında kalmıştık orda land baya bi uğraşmıştı.cem dediki ki o gün suziki ile hareket ediyordu. kar kalınlıgından suzuki stop etti lastik bile çevirmedi araç dedi ama itiraf geç geldi tabi ;D
land için tank gibi araba diyor. gerçek anlamada bir arazi arabası sürdüğümü hissettim dedi.,

işyerinde yakın bi yerde yüksek bir kaldırıma arabasını dayamış gaz vermeden çıktı diyor :smiley: suziki böyle zorlamalarda engellerde debriyaj bitiriyor dedi ;D ;D

bı arabayada bukardar bok atılmazkı ;D bugun iş yerine gıttım çay bile ısmarlamadı demekkı suzukici oldugumuz içinmiş way be ;D aforoz kararının nekadar dogru bı hareket oldugunu bıkere daha anladım ;D

tolgas' Alıntı:
bı arabayada bukardar bok atılmazkı ;D bugun iş yerine gıttım çay bile ısmarlamadı demekkı suzukici oldugumuz içinmiş way be ;D aforoz kararının nekadar dogru bı hareket oldugunu bıkere daha anladım ;D
;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR