Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,307
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

1-gecenin saat 2 sinde dönmenin ne alemi vardı..... abi çıkamadık ormandan ;D
2-Özlem sana az bile yapıyor...... baba ben yeni evliyim... yani ilk eşim
3-makul zamanlarda bu işi yapsan, eşine de arkadaşlarına da zaman ayırsan... ben çoğu zamanımı size ayırıyorum ve bundan büyük keyif alıyorum
4-telefonla işi olanların birkaç tane şarj cihazı olur.... abi iki tel içinde 2 şer tane şarjım vardı... evdekiler kayboldu... ofise ve arabaya kaldım.. birde hafta sonları genelde kapalı tutmayı tercih ediyorum... iş sebebiyle
5-Cem seni bozuyorsa, ondan uzak bir yere taşın.... yok zaten ilan ettim... artık kardeş değiliz ;D
6-sende yeterince malzeme var, Aytuğ'a sıra gelmiyor... ;D ;D ;D ondanda ben malzeme çıkartıcam
7-Kaptan'da buzluk var.. ona baktık ama sığmadı arabaya, bi küçük boy rica ediiim

Etiketler

acaglar' Alıntı:
arkadaşım suzi alıcanda ... tolgada cumartesi günü disco ile arazinin keyfini yaşadı. karar vermiştir artık suzisini değiştirmeye sende tolgayla takas yap ;D ;D ;D ;D

sen konuşmaaa pis herif ;D ;D ;D ;D

cocuğum niye etrafa saldırıyorsun..... : acık acık cık ortaya arkadaşlar dün cezalıydım tlf larımıda kapattım cezamı cektim de bitsin gitsin ya..... ;D yok öyleymiş yok böyleymiş kıvırıp durma..... ;D

i cem.... benim neci olduğumu sen iyi bilirsin.... ;D ;D cmt gecesinden... ;D ;D ;D

ya baba valla cezalı değildim yawww...

bu arada yalıköyü iptal etmişsiniz... ???

hayır iptal etmedik sadece erteldik canım problem yok daha sonra aynen devam edeceğiz.....

hımmm ne sebepten kaptan??? ben dün yoktum, kaçırdım konuyu ;D

cumartesı gecesi mert ve cem abinin çektiği eziyetleri görünce suzukiyi bi kere daha sevdım ;D arazide zaten favorim suzukide ah su otobanlar yokmu beni yedi bitirdi ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
cumartesı gecesi mert ve cem abinin çektiği eziyetleri görünce suzukiyi bi kere daha sevdım ;D arazide zaten favorim suzukide ah su otobanlar yokmu beni yedi bitirdi ;D ;D ;D

hadi canımm.... senin vinçle geçtiğin yerden biz vinçsiz geçtik... acaba hangimiz eziyet çektik ;D ;D

nerden vıncle gectım ramazan ;D

on arka tamponu bırakıyodunuz inişte hatta cem abı bı kısmını bıraktı ;D

yavrrruuuummmm... elimde videolar var.... hani asfalttan toprağa geçerkenn... hani trafiği felç ettik...
hani gevher san bağırdı... kıçını oturttun diye.... han sen kamyoncuya b.k attın.. ;D ;D ;D ;D

olm... punto kaynak atılmış bir stop korumasıydı kopan... sen ona tampon bırakmak diyosan işimiz var demektir... ;D ;D ;D

abi görmedinmi i kamyoncu nasıl gelıyodu dar attım kendımı ;D ben ordan 5 kere gectım vincsiz