KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1-gecenin saat 2 sinde dönmenin ne alemi vardı..... abi çıkamadık ormandan ;D
2-Özlem sana az bile yapıyor...... baba ben yeni evliyim... yani ilk eşim
3-makul zamanlarda bu işi yapsan, eşine de arkadaşlarına da zaman ayırsan... ben çoğu zamanımı size ayırıyorum ve bundan büyük keyif alıyorum
4-telefonla işi olanların birkaç tane şarj cihazı olur.... abi iki tel içinde 2 şer tane şarjım vardı... evdekiler kayboldu... ofise ve arabaya kaldım.. birde hafta sonları genelde kapalı tutmayı tercih ediyorum... iş sebebiyle
5-Cem seni bozuyorsa, ondan uzak bir yere taşın.... yok zaten ilan ettim... artık kardeş değiliz ;D
6-sende yeterince malzeme var, Aytuğ'a sıra gelmiyor... ;D ;D ;D ondanda ben malzeme çıkartıcam
7-Kaptan'da buzluk var.. ona baktık ama sığmadı arabaya, bi küçük boy rica ediiim
arkadaşım suzi alıcanda ... tolgada cumartesi günü disco ile arazinin keyfini yaşadı. karar vermiştir artık suzisini değiştirmeye sende tolgayla takas yap ;D ;D ;D ;D
cumartesı gecesi mert ve cem abinin çektiği eziyetleri görünce suzukiyi bi kere daha sevdım ;D arazide zaten favorim suzukide ah su otobanlar yokmu beni yedi bitirdi ;D ;D ;D
cumartesı gecesi mert ve cem abinin çektiği eziyetleri görünce suzukiyi bi kere daha sevdım ;D arazide zaten favorim suzukide ah su otobanlar yokmu beni yedi bitirdi ;D ;D ;D