tolgas' Alıntı:abi benim arabada boyada olmasa komple boya kalksa yine bana rütbe vermezsin sen ;D
Tempus' Alıntı:Tolga hafta sonu cum acumartesi suzuki iel yapmadığım iş kalmadı, 2 aracı yürümez hale getiren, 2 aracın çekilerke çıkabildiği yerden kendi imkanları ile geçip sağlam çıkan çekici sirtina konmadan eve dönen tek araçtım ;D Defender ve discovery ler girdiğim parkuru denemeye bile cesaret edemedi ;D Sen yolundan şaşma kardeşim ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:Tolga hafta sonu cum acumartesi suzuki iel yapmadığım iş kalmadı, 2 aracı yürümez hale getiren, 2 aracın çekilerke çıkabildiği yerden kendi imkanları ile geçip sağlam çıkan çekici sirtina konmadan eve dönen tek araçtım ;D Defender ve discovery ler girdiğim parkuru denemeye bile cesaret edemedi ;D Sen yolundan şaşma kardeşim ;D ;D ;D
mertozzy' Alıntı:valla onların cesareti yokmuş... ayrıca se ne çabuk döndün yaaaa... ;D ;D ilk gezi sana ceza gezisi olsun ;D ;D ;D insan bu kadar çabuk dönmez yaaaa...![]()
;D ;D ;D ;D ;Dpasta cila ;D ;D ;D ;D ;D ;Dmertozzy' Alıntı:olm ben anlamadım ki zaten... offroad yapıyoruz... sabaha pasta cilaya giriyosunuz.. yakında sizin arabalarda boya kalmicak ;D ;D
tolgas' Alıntı:bu haftasonu yapıcazmı yıne gece operasyonu mert abi