Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,288

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

çizik yoksa rütbede yok... er olarak kalırsın... ;D ;D

zaten ayak üstü askere gidecektik ;D ;D hiç hatırlatma ;D ;D

abi benim arabada boyada olmasa komple boya kalksa yine bana rütbe vermezsin sen ;D

tolgas' Alıntı:
abi benim arabada boyada olmasa komple boya kalksa yine bana rütbe vermezsin sen ;D

olm ben anlamadım ki zaten... offroad yapıyoruz... sabaha pasta cilaya giriyosunuz.. yakında sizin arabalarda boya kalmicak ;D ;D

Tolga hafta sonu cum acumartesi suzuki iel yapmadığım iş kalmadı, 2 aracı yürümez hale getiren, 2 aracın çekilerke çıkabildiği yerden kendi imkanları ile geçip sağlam çıkan çekici sirtina konmadan eve dönen tek araçtım ;D Defender ve discovery ler girdiğim parkuru denemeye bile cesaret edemedi ;D Sen yolundan şaşma kardeşim ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Tolga hafta sonu cum acumartesi suzuki iel yapmadığım iş kalmadı, 2 aracı yürümez hale getiren, 2 aracın çekilerke çıkabildiği yerden kendi imkanları ile geçip sağlam çıkan çekici sirtina konmadan eve dönen tek araçtım ;D Defender ve discovery ler girdiğim parkuru denemeye bile cesaret edemedi ;D Sen yolundan şaşma kardeşim ;D ;D ;D

valla onların cesareti yokmuş... ayrıca se ne çabuk döndün yaaaa... ;D ;D ilk gezi sana ceza gezisi olsun ;D ;D ;D insan bu kadar çabuk dönmez yaaaa... ;)

Maşallah,
nazar değmesin Kürşad. Çok anlatma :D

Tempus' Alıntı:

cocuğum... ;) haftaya anneler günü biliyorsun...pazar sabah (9.mayıs ) dün gittiğimiz yerde kahvaltı yapılacak öğleye kadar atış talimlerimiz var....!!! ama sen özlem kardeşimi getirme seni vurabilir... ;D öğleden sonrada herkes annesine gidecek ....ayrıca dünki görüşmede yalıköydeki otelin geceleri ısınmadığı yönünde bir acıklama geldi bizde bunun üzerine geziyi haziran sonuna yada temmuza göre ayarladık ....15/16 mayıs rotamız yuvacık orada olacağız tabii sende gelebilirsen..... :D genel durum bu şimdilik eğer tlf ların acık olursa sana daha acıklayıcı bilgileri iletirim canım kardeşim.... ;D bu arada logolarla ilgili prosedür ne oldu acaba..... ???

mertozzy' Alıntı:
valla onların cesareti yokmuş... ayrıca se ne çabuk döndün yaaaa... ;D ;D ilk gezi sana ceza gezisi olsun ;D ;D ;D insan bu kadar çabuk dönmez yaaaa... ;)

olum manyakmısın bahsettiğim parkura ilk giren araba 5 metre sonra oturdu ki Hüseyin ustanın Defenderi adam off road yarışcısı ;D sonra giren 2 araç çekici ile eve döndü, parkura girip sağlam çıkan 2 araba vardı 2 side suzuki idi, ben vinçle tamamladım diğer suzukiyi çekerek çıkarttılar , ama suzukiler yürüdü sorunsuz ;D

bunu görüncede kimse girmedi aynı parkura 20 metrelik bir yerdi ama 20 metrede off road yarışı gibi her halt vardı çok eğlendim :smiley:

discovery olsa valla bende sokmazdım ;D suzuki yi bunun için aldım zaten

valla bu durumda yanıma co pilot arıyorum... cmt gecesi için ;D ;D

Bak sen şu sevimliliğe ;D

[attachment=1]

hülyanın lafı bizim arabamız 4 Şeker ;D

IMG_4677.jpg

bu haftasonu yapıcazmı yıne gece operasyonu mert abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,841
Kaydolan Son Üyemiz
Yollarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR