Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,527
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

walla bilmem bende cizik dahi yok ;D

Etiketler

çizik yoksa rütbede yok... er olarak kalırsın... ;D ;D

zaten ayak üstü askere gidecektik ;D ;D hiç hatırlatma ;D ;D

abi benim arabada boyada olmasa komple boya kalksa yine bana rütbe vermezsin sen ;D

tolgas' Alıntı:
abi benim arabada boyada olmasa komple boya kalksa yine bana rütbe vermezsin sen ;D

olm ben anlamadım ki zaten... offroad yapıyoruz... sabaha pasta cilaya giriyosunuz.. yakında sizin arabalarda boya kalmicak ;D ;D

Tolga hafta sonu cum acumartesi suzuki iel yapmadığım iş kalmadı, 2 aracı yürümez hale getiren, 2 aracın çekilerke çıkabildiği yerden kendi imkanları ile geçip sağlam çıkan çekici sirtina konmadan eve dönen tek araçtım ;D Defender ve discovery ler girdiğim parkuru denemeye bile cesaret edemedi ;D Sen yolundan şaşma kardeşim ;D ;D ;D

valla onların cesareti yokmuş... ayrıca se ne çabuk döndün yaaaa... ;D ;D ilk gezi sana ceza gezisi olsun ;D ;D ;D insan bu kadar çabuk dönmez yaaaa...

Maşallah,
nazar değmesin Kürşad. Çok anlatma

cocuğum... haftaya anneler günü biliyorsun...pazar sabah (9.mayıs ) dün gittiğimiz yerde kahvaltı yapılacak öğleye kadar atış talimlerimiz var....!!! ama sen özlem kardeşimi getirme seni vurabilir... ;D öğleden sonrada herkes annesine gidecek ....ayrıca dünki görüşmede yalıköydeki otelin geceleri ısınmadığı yönünde bir acıklama geldi bizde bunun üzerine geziyi haziran sonuna yada temmuza göre ayarladık ....15/16 mayıs rotamız yuvacık orada olacağız tabii sende gelebilirsen..... genel durum bu şimdilik eğer tlf ların acık olursa sana daha acıklayıcı bilgileri iletirim canım kardeşim.... ;D bu arada logolarla ilgili prosedür ne oldu acaba..... ???

mertozzy' Alıntı:
valla onların cesareti yokmuş... ayrıca se ne çabuk döndün yaaaa... ;D ;D ilk gezi sana ceza gezisi olsun ;D ;D ;D insan bu kadar çabuk dönmez yaaaa...

olum manyakmısın bahsettiğim parkura ilk giren araba 5 metre sonra oturdu ki Hüseyin ustanın Defenderi adam off road yarışcısı ;D sonra giren 2 araç çekici ile eve döndü, parkura girip sağlam çıkan 2 araba vardı 2 side suzuki idi, ben vinçle tamamladım diğer suzukiyi çekerek çıkarttılar , ama suzukiler yürüdü sorunsuz ;D

bunu görüncede kimse girmedi aynı parkura 20 metrelik bir yerdi ama 20 metrede off road yarışı gibi her halt vardı çok eğlendim

discovery olsa valla bende sokmazdım ;D suzuki yi bunun için aldım zaten

mertozzy' Alıntı:
olm ben anlamadım ki zaten... offroad yapıyoruz... sabaha pasta cilaya giriyosunuz.. yakında sizin arabalarda boya kalmicak ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;Dpasta cila ;D ;D ;D ;D ;D ;D

valla bu durumda yanıma co pilot arıyorum... cmt gecesi için ;D ;D

Bak sen şu sevimliliğe ;D

[attachment=1]

hülyanın lafı bizim arabamız 4 Şeker ;D

bu haftasonu yapıcazmı yıne gece operasyonu mert abi

tolgas' Alıntı:
bu haftasonu yapıcazmı yıne gece operasyonu mert abi

valla pazar gezi yoksa eğer ben girmeyi istiyorum... gelen olursa...