KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada şileye gelmeden az önce gözlemecilerden 1-2 kilometre sonra sofular köyünden geçilerek gidilen bir plaj var, çok keyifliydi, isterseniz yaz gelmeden tam orda ateş yakıp gece pikniği filan yapabiliriz. Yazın denize girmek içinde çok güzel yer kumsal temiz. Ama tesis vs hiçbirşey yok bu yuzden hoşuma gitti. Çok kalabalık olacağını sanmam. Fotografdaki yer. Bu güne kadar nasıl gitmemişim oraya hayret ettim, benim o civarda gitmediğim sahil kalmamıştı
ön arka çelik olunca dik inişlerde çok problem çıkmaz eğer uzun iniş değilse, uzun inişler sakat bir kayarsa allah muhafaza, aynı yeri çıkmaya çalışmayında mesele yok
Mert bey bakıyorum tek başına hareket ediyorsun ne iş canım benim.... ??? gece operasyonu istiyorsan yaparızda .....pek sevmedim bu işi..... ;D sen varya tam süt oğlan oldun Olcayto nun tabiri ile...... ;D hatta sert bir off-road olsun sırf erkekler.......
Mert bey bakıyorum tek başına hareket ediyorsun ne iş canım benim.... ??? gece operasyonu istiyorsan yaparızda .....pek sevmedim bu işi..... ;D sen varya tam süt oğlan oldun Olcayto nun tabiri ile...... ;D hatta sert bir off-road olsun sırf erkekler.......
abi gece operasyonunu hanımları almadan 4 araba falan gidelim... bazı sakat yerler var... tüm ekip giremeyebiliiz... herkes bi diğer arabaya yancı olur... ne dersiniz???
abi gece operasyonunu hanımları almadan 4 araba falan gidelim... bazı sakat yerler var... tüm ekip giremeyebiliiz... herkes bi diğer arabaya yancı olur... ne dersiniz???