Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,722
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bülent abi ilk defa mı karşılaşıyorsun. ;D ;D ;D yapar bu i mert satışları meşhurdur. ;D ;D ;D ;D

Etiketler

red34' Alıntı:
sen gece gezmesinin tadına yeni varıyorsun beyefendi ... siz kurtları dökmeye devam edin.... bizden ne cekiniyorsun ne alaka yani ...neyse dediğim gibi beni silin geziden.....

bırak abı i mert saka bır yana hakketten cok anı oldu valla bız hanımla yemege gıttık senden sonra poyrazda hanımla kafa kafaya geldım k peder fılan tam ormana gırecekken mert sen gıt hanımını yalnız bırakma dedı valla ben de hanımla beraber gıttım o yalnız gıttı akabınde gonlum el vermedı tlg yanımdaydı sen gıt o zmn dedım onlar beraber gıttı snr askerıyeye gırmıs mallar yemekten sonra gıttım yanlarına ordanda tlg arabayı aldık daldık 2 saat dıye gece 2 de cıktık valla

yaw iyi etmişsiniz tabiki sizin adınıza sevindim değişiklik olmuş...benim kızdığım giderken en azından program değişti hadi gelin denmesiydi başka birşey yok ortada ..ben nasıl olsa Mert i yalnız yakalarım.... ;D

aytuğ abi her römorkta fren war demissinde eminmisin ;D

kamyon kasalarına doluşmuş abiler çok güzel işgal ediyorlar orayı merak etme (arkadaşlarımın yazlık var zaman zaman gittiğimiz 2 sene öncesine kadar... ki şuanda daha da kalabalık oluyordur...)

neyse o zaman buraya gideriz pazar günü gittiğimiz yer

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Tempus' Alıntı:
yok cem ballıkayalar cıvarı gebzeye yakın

Hah iyi Kürşat sendemi gittin.
Ya iyice keşif yapsaydınız,ordada çok güzel yerler varmış kamp için felan

Günaydın

Erkanım heryeri kamp yeri oraların zaten piknik yaptığımız yer bile olur

kürşad merhaba,

cumartesi kavacık tan iki disco geçti biri v8 biri td5 sizdiniz galiba, polonezköyemiy di yolculuk?

bacarmobil' Alıntı:
kürşad merhaba,

cumartesi kavacık tan iki disco geçti biri v8 biri td5 sizdiniz galiba, polonezköyemiy di yolculuk?

merhaba, bizim gurupdan Mert ve Cem dir

cem abi mert abi bide benım emektar suzuki poloneze girdik abi dogrudur

ewt sonunda istedigim tarzda bi araba buldum sanırım ;D

http://vimeo.com/9470792