Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,722
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

red34' Alıntı:
cocuğum söyleseydiniz biz aynen katılırdık ne alaka ....hadi cıkarken yoktu böyle birşey e gitmeye karar verince arasanıza alaalaaaaaaa.....neyse gerekli not alınmıştır canım...... ;D c.tesi gece okeyde sabah 9.da kahvaltı var sen nasıl olsa yatacaksın biz ayakta olacağız onun için beni silin dedim neyse ben verdiğim söze istinaden kahvaltıdayım gerisini bilemem.....silahlı kuvvetler tatbikatta olacak pazar günü.... ;D

bülent abi ilk defa mı karşılaşıyorsun. ;D ;D ;D yapar bu i mert satışları meşhurdur. ;D ;D ;D ;D

Etiketler

red34' Alıntı:
sen gece gezmesinin tadına yeni varıyorsun beyefendi ... ;) siz kurtları dökmeye devam edin.... ;) bizden ne cekiniyorsun ne alaka yani ...neyse dediğim gibi beni silin geziden.....

bırak abı i mert saka bır yana hakketten cok anı oldu valla bız hanımla yemege gıttık senden sonra poyrazda hanımla kafa kafaya geldım k peder fılan tam ormana gırecekken mert sen gıt hanımını yalnız bırakma dedı valla ben de hanımla beraber gıttım o yalnız gıttı akabınde gonlum el vermedı tlg yanımdaydı sen gıt o zmn dedım onlar beraber gıttı snr askerıyeye gırmıs mallar yemekten sonra gıttım yanlarına ordanda tlg arabayı aldık daldık 2 saat dıye gece 2 de cıktık valla

yaw iyi etmişsiniz tabiki sizin adınıza sevindim değişiklik olmuş...benim kızdığım giderken en azından program değişti hadi gelin denmesiydi başka birşey yok ortada ..ben nasıl olsa Mert i yalnız yakalarım.... ;D

aytuğ abi her römorkta fren war demissinde eminmisin ;D

Tempus' Alıntı:
Bu arada şileye gelmeden az önce gözlemecilerden 1-2 kilometre sonra sofular köyünden geçilerek gidilen bir plaj var, çok keyifliydi, isterseniz yaz gelmeden tam orda ateş yakıp gece pikniği filan yapabiliriz. Yazın denize girmek içinde çok güzel yer kumsal temiz. Ama tesis vs hiçbirşey yok bu yuzden hoşuma gitti. Çok kalabalık olacağını sanmam. Fotografdaki yer. Bu güne kadar nasıl gitmemişim oraya hayret ettim, benim o civarda gitmediğim sahil kalmamıştı :smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]

kamyon kasalarına doluşmuş abiler çok güzel işgal ediyorlar orayı merak etme:smiley: (arkadaşlarımın yazlık var zaman zaman gittiğimiz 2 sene öncesine kadar... ki şuanda daha da kalabalık oluyordur...)

neyse o zaman buraya gideriz pazar günü gittiğimiz yer
:smiley:

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

arazideyizmudarlgezisi370.jpg

DSCF2314.jpg

DSCF2334.jpg

DSCF2267.jpg

arazideyizmudarlgezisi234.jpg

Günaydın :smiley:

Erkanım heryeri kamp yeri oraların zaten piknik yaptığımız yer bile olur
:smiley:

kürşad merhaba,

cumartesi kavacık tan iki disco geçti biri v8 biri td5 sizdiniz galiba, polonezköyemiy di yolculuk?

cem abi mert abi bide benım emektar suzuki poloneze girdik abi dogrudur

ewt sonunda istedigim tarzda bi araba buldum sanırım ;D

http://vimeo.com/9470792

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,843
Kaydolan Son Üyemiz
FKRTKRT7142

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR