Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 334,956
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tolgas' Alıntı:
kürşat abı son suratın dusmuyo cunku lastıklerı buyuttun... suan aslında lastıklerı buyuterek son suratı arttırdık sımdı ayna mahrutıyı buyutup eskı halıne getırıcek biz mehmet becce abıyle baya konustuk son suratın dusmuyo yanı

Tamam tolga o zaman makul fiyatlara ve garantili ise bende yaptırırım büyük ihtimalle. Zaten arabada yaptırılıcak bir o var birde spacer takıcam ;D Bence suzuki ye devam etmekle iyi bir karar verdin, suzukiye kötü araba diyebilen bir kişi bile görmedim :smiley: diyebildikleri sadece küçük, yada beygir gücü az. Başka hiçbirşey diyemiyorlar. Arazidede 200 beygir 3000 kilo araçlar batarken 1200 kilo 100 beygir kaya kaya gidiyor ;D

Benim off road keyfimin büyük bir kısmınıda uzun yol ve kamp oluşturduğu için benim daha hacimli ve uzun yolda daha iyi bir araca ihtiyacım var. o yuzden disco 2 almıştım. Ama şimdi daha ucuz maliyetli disco 1 o yuzden istiyorum.

Etiketler

tmm kürşat abı ben bı konusıyım sanada haber verırım duruma gore bakarsın... bence ayna mahrutıyı taktıktan sonra uzun yol problemımız kalmıcak spacer da takarsan dahada keyıflı olur

spacer bişey değil zaten becce yapiyormuş 200 euro yükseltilen her arabaya lazım bence. ısmarladım ben yarın öbürgün gelicek. uzun yolda sen o port bagajıda sökersen bence çok faydası olur. tepede ne ışık olsun ne bagaj rüzgara direnç olucak hiçbirşey olmasın. Ben ışık filanda takmıycam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR