Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 333,262
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

sniper lar iş başındaydı ..iyide yer tutmuştuk ..... :D çanakkale geçilmezi oynadık valla....... ;D

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Muharrem,burası işte bizim kamp attığımız yer.

ha19yrp0zly6ym4crk.jpg

Geçenlerde Bülent abiylede konuşmuşduk,buraya muhakkak gidelim diye felan ... :smiley:

Evet Muharremin link bulduğu yer.
Erkan buradan sonra orman yolundan kumsal'a giriş var değil mi ?

red34' Alıntı:
Mert logo diyorum başka birşey demiyorum cocuğum....... ;)

inanmazsın sabahtan beri üzerinde çalışıyoruz diyorum... 1-2 saate kadar bitmiş olacak... ;D ;D

merak etme... bendeee... ;)

BOSCH' Alıntı:
Mert nasıl geçti Cumartesi gece gezisi?

süper abi... gece 11.30 da girdik.. sabah 5.30 da çıktık ormandan.... ama süperdi ;D ;D bayağı adrenalin oluyor... aytuğ iki teker kesip yan yan indi falan... ben askıda kaldım bir kere.. komik eğlenceli ve korku doluydu ;D

valla kısmetse hftaya kilitler geliyorr... bundan sonra zor kalırız bir yerlerde... çok kaşınmazsak hatta hiç kalmayız... ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Evet Muharremin link bulduğu yer.
Erkan buradan sonra orman yolundan kumsal'a giriş var değil mi ?

Var abi var.
Da nasıl bi kumsala iniş hayal ettiğine bağlı :smiley:
Ailecek piknik modunda olucaksa,tekrar Demirköy-İğneada normal yol ile.
Yok orman geçişi,oynaşalım batalım çıkalım diyorsan,oda var :smiley:

arkadaşlar yuvacık programı hazırdır arz ederim.... ;) alışveriş için aklınıza gelen birşey yada canınızın çektiği birşey varsa lütfen Olcayto kardeşime iletiniz......ve hareket saati daha sonra bildirilecektir.....kahvaltı ,zmit tarafında yapılabilir önerilerinizi bekliyorum..... ;) yada bildiğiniz yer varmı... ???

gezi ile ilgili liste yapılacakmı yoksa team 34 ekibi bütün aracları ile hazırmı acaba... ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR