Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 333,262

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

olcaytogezer' Alıntı:
evet abi , ben jest için birşey düşünüyorum, merak etmesin.......

Mertciğim, istediğin meblağ için buradaki semboller kısıtlı, ekleyemiyorum...anladın sen onu.... 8) 8) ::smiley:

ben jest falan istemiyorum yaww... alla allaaaa... gevhere bişi alın.. kalem alın, kalemlik alın... yada benle çalışıyo diye bir tesbih alın... ya sabır çeksin diye ;D ;D

bülent abi ben bugün şehir dışına çıkıyorum... yaklaşık bi 6 ay falan gelmem buralara... hakkkını helal et sen ;D ;D ;D ;D

valla Aytuğ o biliyor neler olacağını.... ;D SEN GEL EVLADIM YOLA CIKMADAN SANA BİR HELALLİK YAPALIM HA NE DERSİN..... ;D

yok yok... çıktım bileee... yoldana yazıyorum... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
artık Türkiye ve avrupanın çift kişilik ..en yüksek ve sport navarası team34 ekibinde... ;D koltuklar söküldü eh kilit operasyonuda p.tesi bitiyor ...daha ne olsun yaw..... ;)

Oooo hadi hayırlısı abi :smiley:

mertozzy' Alıntı:
sakın haaa... şaka yaptım ben.. ama küçük birşey isterim... o logoya gevher bayağı zaman harcadı...
olcayto ona fondan ufak minik sembolik bi hediye aırsan sevinirim.... ;)
teşvik babındaaaa... malum kızcağız yeni iş hayatına başladı... ;D ;D

Ne kadar dusunceli patronum var ;D ;D ;D
valla bu devirde boyle patron bulmak sans ;D ;D ;D ;D
Hic gerek yok gercekten boyle dusunmeniz bile yeter ;D ;D ;D
esas mert abiye bi tesbih almasliyiz bide bulent abi ye cunku extreme yazamadim bi turlu :-X :-X :-X
valla mert abi dovmedi yas o gun bni bana yeterli o;D ;D ;D

yok Gevhercim senin suçun yok ....suç Mert te .... ;) sonuçta zorda olsa hallettik ellerine sağlık güzel oldu..... :D

Bülent abi hayirli olsun yeni dizayn
mert yukarda egim açisindan o kadar sorun degil ama asil sorun uzun yolda giderken araci bayagi tutuyor.Yakişin artiyor.
ha çok güzel gozukuyor o ayri ama alip koymasi ayri bir dert.
ben orj taşiyiciyi getirttim bagaj kapaginin arkasina koycam sanada öyle bir duzenek tavsiye ederim.

Bu setpne yeri ayrı bi mesele.
Yukarı koysan,indir kaldır baya iş.
Bencede en iyisi arkada biyerde taşımak .

yapılan uygulama sonucu ....üretmiş olduğumuz logolar bence en güzel ön ve arka camlarda durmaktadır tabii bu benim şahsi fikrim ama kesin kararda veremedim arkadaşlar...sonuç olarak ön ve arka cama 20 cm lik logoları yapıştırarak işe başlamayı uygun gördüm ...bu arada logo işinde emeği geçen Mert ve GEVHER kardeşime buradan tekrar tşk lerimi sunuyorum..... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR