Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 301,437
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yine yetmıcek bu arada kursat abı yukseltme kıtını v6 ya takamazsın haberın olsun uymuyo

Etiketler

maliyeden kara liste ebatlarını istedim zaten ön hazırlık yapıyorum.... ;D

tolgas' Alıntı:
walla hayırlı olsun kürşat abi bukadar ugrasıcagına bence komple sat ;D

bisey ugrasmiyorum ya sadece aksesuarlarin yeri degisiyor cebimden buyuk bir para cikmayacak, ve yeni araba otomatik olacagindan Hulya nin ara sira kullanma arabasi ile benim hobi arabam tek araba olabilecek boylece 2. bir araba yapsamda bunu satma geregim kalmayacagindan, suzuki bizimle yaslanicak gibi duruyor

ayrica bugun cemafer le bir yere gittin yakinda tum araclara tampon, port bagaj vs islerini cok daha profesyonelce ve daha kaliteli yapabilicez, ayrica spacerlarida.

tolgas' Alıntı:
yine yetmıcek bu arada kursat abı yukseltme kıtını v6 ya takamazsın haberın olsun uymuyo

sadece on salincak farkliymis kalani ayniymis bir tek salincak alicam eskisini saticam , arb lerde takiliyormus. Snorkel ve salincak degisicek sadece

hayırlısı olsun kürşat abi cebımden cok para cıkmıcak dıyosunda sadece arb nın montajı on arka 1000 tl ;D

bızdekı ön tamponda uymıcak bu araba kursat abi

tolgas' Alıntı:
bızdekı ön tamponda uymıcak bu araba kursat abi

tamponu uydururz dediler ama bakalim cok fark olurmu acaba, benim dedigim grand vitara modeli degil bizimkinin aynisinin v6 motorlu olani kasa ayni.

tolgas' Alıntı:
hayırlısı olsun kürşat abi cebımden cok para cıkmıcak dıyosunda sadece arb nın montajı on arka 1000 tl ;D

evetde zaten on montaji yaptiricakdik ;D

baya bı bosluk kalıyo kursat abı bende dusundum aynı seyı sonra vazgectım baya bi masraflı oldugu ıcın

tolgas' Alıntı:
baya bı bosluk kalıyo kursat abı bende dusundum aynı seyı sonra vazgectım baya bi masraflı oldugu ıcın

himmm biraz masrafi goze aliyorum, cunku icime sinmeyen bir arabadan omur boyu kullanacagim bir arabaya donme ihtimali cok yuksek. bakalim ben bir deneyeyim masraf ortaya ciksin sana da buluruz belki, cunku yakit tasarrufu icin 1.6 isteyen oluyor 2.0 yerine. benim is %90 ok detaylari arastiriyoruz ne kadar masraf cikicak diye pazartesi kesinlesir.

walla ben hiç uğraşmam öle bişeyle direk arabayı değiştirir daha kaşlı bişeye geçerim ;D

bakalim kesin degil henuz ama ihtimal bu zaten ortaya ne masraf cikicak onu bir koyup gorucez, makul olursa yapilicak.

bulent abı ben sabahtan berı kaptan nerde nereye gıttı dıyorum yaw sen yoksun ya basımızda bu i aytug la i mert kıvırıyor cmt yamur yagarsa gece offroad olmazmıs fılan gunduz yaparız dıyorlar soylıyeyım abi yansızıyorlar kılıbık i soylıyeyim ben varım her turlu basımıza bır sey gelmezse ;D ;D ;D

walla siz gelmesenızde ben bülent abımle gidicem cem abi sende gelıyosun kürşat abide gelıyo gelmeyenler düşünsün bırak ;D

lan ks cem.....
olayın başı zaten biziz... aytuğ ve ben olmadan zaten hiç bişi olmaz ;D ;D sen kendine bak... ;D ;D ;D halay çekerek girdiğin evden nasıl çıktığını unutma ;D ;D ;D