KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bisey ugrasmiyorum ya sadece aksesuarlarin yeri degisiyor cebimden buyuk bir para cikmayacak, ve yeni araba otomatik olacagindan Hulya nin ara sira kullanma arabasi ile benim hobi arabam tek araba olabilecek boylece 2. bir araba yapsamda bunu satma geregim kalmayacagindan, suzuki bizimle yaslanicak gibi duruyor
ayrica bugun cemafer le bir yere gittin yakinda tum araclara tampon, port bagaj vs islerini cok daha profesyonelce ve daha kaliteli yapabilicez, ayrica spacerlarida.
himmm biraz masrafi goze aliyorum, cunku icime sinmeyen bir arabadan omur boyu kullanacagim bir arabaya donme ihtimali cok yuksek. bakalim ben bir deneyeyim masraf ortaya ciksin sana da buluruz belki, cunku yakit tasarrufu icin 1.6 isteyen oluyor 2.0 yerine. benim is %90 ok detaylari arastiriyoruz ne kadar masraf cikicak diye pazartesi kesinlesir.
bulent abı ben sabahtan berı kaptan nerde nereye gıttı dıyorum yaw sen yoksun ya basımızda bu i aytug la i mert kıvırıyor cmt yamur yagarsa gece offroad olmazmıs fılan gunduz yaparız dıyorlar soylıyeyım abi yansızıyorlar kılıbık i soylıyeyim ben varım her turlu basımıza bır sey gelmezse ;D ;D ;D
lan ks cem.....
olayın başı zaten biziz... aytuğ ve ben olmadan zaten hiç bişi olmaz ;D ;D sen kendine bak... ;D ;D ;D halay çekerek girdiğin evden nasıl çıktığını unutma ;D ;D ;D