Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 301,510
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bu arada G4 bagaj için yapmış olduğumuz çalışmalar bugün son buldu... benim sepet bitti.. boyaya gidecek... yarın ceminki bitecek... ondan sonra büyük kaptanın arabaya başlayacağız kısmetse... işte size birkaç resim ;D ;D ;D

IMG00259.jpg

IMG00260.jpg

IMG00262.jpg

IMG00270.jpg

IMG00271.jpg

Etiketler

devamı ve sonuççç... NE KADAN MİİİKEMMEL OLDU... ;D ;D

IMG00273.jpg

IMG00274.jpg

IMG00275.jpg

IMG00276.jpg

way way way araba yanıyo hayırlı olsun ;D

bagaj guzel olmus hayirli suzukilerede buna benzer yaptiralim tolga ;D olsun ama hakkaten biraz fazla yuksek gibi geldi banada

yok normal... şu an orjinal G4 ile aynı... seviye olarak sislerden yüksek değil... hatta 3 cm alçak ;D ;D

fare kulağı gibi duruyordu sisler... ya sadece şu stepne konusunda acayip kararsızım... yukarı alsam mı almasam mı??

napabılırım onunda modelı o nasıl silicem o yazıyı sankı bılerek yapıstırdık ;D

stepneyi yukari alma, cunku arkada olmasi arabanin agirlik dengesinede katki sagliyor, arkaya celik tamponun ustune istersen acilir kapalir demir aparat yaptirip ona tak, kapiya zarar vericek diye dusunuyorsan. bu sepet ustune 33 lastigi koyarsan arabanin devrilme acisini baya bozarsin bence

tolgas' Alıntı:
napabılırım onunda modelı o nasıl silicem o yazıyı sankı bılerek yapıstırdık ;D

ben sinir oluyorum firmalarin bize secenek sunmadan kocaman marka yazmasina, ben istersem yapistiririm istersem yapistirmam ve sticker olarak.

onlarda bı sekılde reklamını yapıcak ticaret hayatı ;D

ne biliiim çok karar veremedim açıkcası.. yedek depoları arkaya koymayı planlıyordum... bakalım...yarın karar vermem lazım zaten... boyaya girmeden.. bu arada bugün 8 adet sis siparişi verdim... arabada toplam 14 tane sis lambası olacak ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR