Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 301,314
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

farketmez abı bana ama benım fıkrım etabın yarısını gunduz gecıp sonra pıknık mangal vs yapıp aksamı beklemek, hava kararıncada etabın dıger yarısına gırmek ama her yol bana uyar

Etiketler

günaydın....saat 18 uygun bence....girişimizde 19 gibi olur....biraz aydınlıktan geceye hazırlanmış oluruz...yiyecek konusunda bir talep olacaksa bugün içinde bildirirseniz Metro'ya uğrar alırım....bu arada işaret fişekleri ve tabancası işi tamam..uygulamasını da bu etepta yapacağız.... ;D

yaşa Olcayto ya.... :smiley: bende şimdi ona bakıyordum neyse böylece kurtulmuş olduk o iştende.... ;)

herkese günaydın...

abi sislerin üstüne koruma barı taktık.. önüne tel çekip çekmeme konusunda kararsızım.. ama zaman içinde bakacağız artık. ;D ;D

yarın 7 den önce çıkamayız gibi geliyor bana... hem aytuğ işten çıkamaz, hem ben çıkamam... o yüzden saatlerimizi buna göre ayarlayalım...

bu arada bülent kaptan ara dalış noktalarını seçmek için haritaya ihtiyacımız var.. nasıl yapacağız..?

malum orman yollarından sıkıcı olur.... ;D ;D ;D ;D

bende yetiştirirsem eğer sepeti yarın akşama yetiştirmeye çalışacağım. hem arka sislerim, hem yan sislerim, hem ön sislerim... hepsini hazır etmeye çalışacağım... ;D ;D

sağol Bülent abi...bir ölçekli harita bulursak , askeri pusula da mevcut bende....rota çizimine uygundur.... 8) 8)

sıçtık ya inş o sisler yrn a yetişmez yoksa hepimiz kör olcaz ;D

ana hatlar hazır Mert ara yollara ise serbestce dalarız problem değil yalnız bir iki yer riskli diğerleri rahat sıkıntı olmaz tam detaylı harita için biliyorsun adamdan haber bekliyorum ve malesef halen ilgili kişi bodrum da be canım bekliyorum bende.....bu arada sis farları olan arkadaşlar ayarlarını bugünden yaptırsınlar ...ben sabah sabah o işi hallettim ....heriki taraftaki dış sisleri 30 derece olacak şekilde dışa doğru cevirdim içteki 2 tane ise ön tarafa doğru bakıyor bilgilerinize.....toplanma saati olarak saat 18.00 gibi diyoruz o zaman yer olarak istasyon diyorum ne dersiniz ..... ??? hatta burada yemek yiyipte cıkabiliriz yada ilerleyen saatlerde karnımızı doyurmak için sandviç yapabiliriz.. tercih sizlerin.....

en uygunu bence de bu olur abi...yemekle boşa vakit kaybetmeyiz....istasyonda yer , birer sandviç, birer içecekte yanımıza aldık mı ilerleyen saatler için yeterli olur bence.....

ya arkadaşlar zaten amazon ormanlarına girmiyoruz gideceğimiz yer basit bir rota sıkıntı çekmeyiz merak etmeyin..... ;) yemek işide sandviçle çözülecek o zaman sıkıntımız yok demektir......sadece araclar hazır olsun yeter.....

sadece hava koşullarına aldanmayın gece için üstünüze kalın bir kazak yada mont almanız tavsiye edilebilir.... ;)

mert abi sizin kilitler gelmedı daha dimi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR