Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 301,314
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yok be abicim... ;D önde 4 arkada 4 yanlarda 2 şer tane var... tamponda da 2 tane var... ;D ;D en azından kaybolursak falan, yakarız sisleri... 2 dakikada bulurlar bizi ;D ;D

Etiketler

Allah gözünü doyursun senin emi.... ;D cocuğum piyasada sis farı bırakmadın ya.... ama iyi oldu boşver her zaman gerekli birşey zaten....

red34' Alıntı:
ah Barbarosum ahhh sizlerde burada olacaktınız burada....bütün ekip bir arada tadından yenmezdi valla.....
valla bülent abicim ne güzel olurdu inşallah bigün bir araya geleceğiz ama kalbim sizinle ;D

Vay vay,yakışır beee
Tüm ekibe bol eğlenceli,sonuçları sıkıntıya sebep vermiyecek şekilde bol maceralı,batmalı çıkmalı,bol viçli- straplı bir gece diliyorum
Kazasız belasız gidip gelin inşallahhhhhh tü tü tü ;D ;D ;D temsili olarak bir tas su döküyorum arkanızdan ;D ;D

günaydın arkadaşlar... ben dün geceyi saymıyorum beni kesmedi .... heyelan var..sel var..yol yok.. demir kapı var jandarma var bol takip var....eeeeee ne iş bu ya...... ??? ama gecenin pozu Tolga nın araziye girer girmez arkasında jandarmanın bitmesiydi .... ;D ama yine de arkadaşlarla bir aradaydık iyi kötü eğlendik......katılan herkese tşkler........

skandal ;D

birileri bizi uydudan takip ediyor..... ;D ne bu ya her yerde karşımıza cıktılar.....

neyse en azindan batmayan kalmadi ;D hatta bazi LR lar ayni yerde iki kere batti ;D

işin zevkide orada zaten..... bana kalsa sırayla bir daha batmalıydık.....

yalniz hic kumda batmamistim simdiye kadar cok acayip bir kumdu ;D

başlığı, TEAM - 34 GECE YÖN BULMA ÇALIŞMALARI - 22 MAYIS 2010 diye açıyorum , uygunmudur....