Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 301,111

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yaw ne kaybetmesi Kürşat.... ::smiley: gittiğimiz yerde sel olmuş yol çökmüş.. gittiğimiz yerde demir kapı vardı daha ne olsun diğer yerlerden gayet başarılı gectik kumda herkes başarılıydı kimse kalmadı ...amaaaa peşimizde bizi takip edenler vardı eh onlara da birşey yapamazdık kardeşim..... ;D yoksa genelde başarılı idik yani takımıma laf söyletmemmmmm.... ;D

valla bence gunun adami Tolga, gunun aracida onun suzuki idi :D Kumda kendi camalariyla cikan tek arac oydu , sonra dikine pancolos dalislarida superdi :smiley: bence tolga ve araci gordugum en uyumlu ciftlerden ;D

beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum ;D bi ara sinir krizleri geçırıyodum ya yagmur yağıyo ama camur olan hıcbıyere gıremıyoruz delı oldum ;D

ben bunu saymıyorum arkadaslar hanımlardan izin kagıtlarını imzalattık hersey tmm gece offroad o su olmadı sıkayetmı etmıslerne jnd pesımızden ayrılmadı ( malesef

bızım ekıp kan aglıyor su an bırde bana aksam aksam ortadan kamyon gırıyordu asfalta yola cıkarken karsıya gecmek ıcın soluma baktım sagıma baktım yoktu yola cıktım bır baktım koca kamyon frenlerı kıtledım dondum kaldım onumden vııınn dıye gectı pufff valla tırstım vardı o gece bır fenalık arkamda kursat vardı o net gormustu aklı cıktı

cemtascioglu' Alıntı:
ben bunu saymıyorum arkadaslar hanımlardan izin kagıtlarını imzalattık hersey tmm gece offroad o su olmadı sıkayetmı etmıslerne jnd pesımızden ayrılmadı ( malesef

bızım ekıp kan aglıyor su an bırde bana aksam aksam ortadan kamyon gırıyordu asfalta yola cıkarken karsıya gecmek ıcın soluma baktım sagıma baktım yoktu yola cıktım bır baktım koca kamyon frenlerı kıtledım dondum kaldım onumden vııınn dıye gectı pufff valla tırstım vardı o gece bır fenalık arkamda kursat vardı o net gormustu aklı cıktı

valla cem bir an bir hollywood aksiyon filmi izliyor gibiydim, telsize sarılıp sana dur demeye bile zamanım olmadı , kilitlendim bende, zaten 2-3 saniyede oldu, allahtan son anda farkedip durdun , verilmiş sadakan varmış, katil gibi gidiyor o herifler aman dikkat.

bende kediye carpıyodum aksam aksam .... kıl payıyla kurtuldu hayvancagız ..... hala etkısındeyım ama ya cok tırstım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR