Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 338,130
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

abilerım cumartesı yapalım ya pazar bnm dogum gunum bıde derbi war bılıyosunuz

Etiketler

buradaki eğlence derbiden daha heyecanlı oalcak gibi ;D seyirci koltuğunda merakla bekliyoruz :smiley:

bencede olede dış işleri baskanı veto etti önerıyı ;D

ya bende gelıcem yada gıtmıcen dıyo bakalım kandıramazsam onuda getırıcem ;D

o zaman bende airsorf gidiyim bari
araç kapli dediysek foryo kapli kosele degil
yada onden bir dal ekibi cikacak

e şimdi yani kısacası o etap iptalmi oluyor.... ??? o zaman gelin şile tarafında debelencek yer bulalım .... bizde arabalarımızı getiririz ne yapalım ...hadi buyrun yeni bir konu size.......ben giremiyorum olcayto giremiyor Kürşat ben girmem diyor...eee ne olacak şimdi..... ???

walla siz bilirsinizde bence belgrada gidelim ama farketmez

valla benim için problem yok ....nasıl olsa arabasız geliyorum eh Olcayto da arabasız Kürşat ben girmem diyor karar ortada ..yorumları bekliyorum...... ;)

Ben derimki Camel i zorlamayalım, ama geçen sefer gidipde girmediğimiz çamura battiğimiz yolları zorlayalım. Koltuğa giden rampayı filan

valla arkdaşlar... ben konuyu yeni farkettimama ben girmek istiyorum.. sonuçta aracımıda bu iş için hazırladım... ;)

çizik olmazsa olmazlarından bu işin zaten... ;D e batmak desen allahın emri... ;D

en kötü senaryo şu olur... geçemeyeceğimiz bir yer olursa... yakarız mangalımızı bakarız keyfimize... paşa paşa ger döneriz...

Camel diyenler...

1- mert - bülent
2- cem - olcayto
3- tolga - yengemiz co olur... ama olmazsa iyi olur... ben doya doya ormana küfür etmek istiyorum... kibarlıktan kırıldık haftalardır... ;D
4-????
5-????

red34' Alıntı:
valla benim için problem yok ....nasıl olsa arabasız geliyorum eh Olcayto da arabasız Kürşat ben girmem diyor karar ortada ..yorumları bekliyorum...... ;)

abi senin yan kotukta yerin hazır... tabiii istediğin vakit pilot koltuğunda ;)

abi mesele geçemezsek döneriz değil zaten , anlatılana göre bazı yerlerden dönme şansın yok girdinmi ne pahasına olursa olsun geçiceksin

abi o zamanda ilk dönülebilecek yere kadar geri geri giderim ;D ;D

çözüm çok... sen ağvadan dönücen mi bu arada?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

SON KONULAR

Geri