Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 301,135
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla ben land gömecek japon tanımıyorum daha ;D ;D ;D o iş yaşşş... ha cem gibi kumda oynaşırsan o ayrı tabiii ;D ;D ;D

Etiketler

ha cem seni i yapmamıza gerek yok olm... sen zaten i sin ;D ;D ;D kıblen zaten belli değil... biz allahtan aytuğ kardeşimizle landcıyız. bütün damarlarımı kes land kanı akar... tanımam öyle t*y*t* zuzuki falan.... ;D ;D ;D ;D ;D

valla bir set insa turbo lastikli toyota bu 3 kilitli 200 beygir ;D bakalim ilk hangi discoyu cekicem ;D ;D ;D

ama ortak yanimiz tabi LAND buda bir yerde ;D cruiser olanindan

valla haftaya arka arb takılıyor.... sezona kadar orta ve önde takılacak ;D ;D kışın bolca eğlenicez desene ;D ;D ;D

kisa gerek yok forumda baslik var LOPEZ etabina girmisler baya eglenmisler oraya gideriz 3 hafta sonra ;D birde belgradda benim battigim gol kenari var camis gibi baticak ;D

o kumda batmayacak arac yoktu abi tc kilit milit hikaye , zorlayarak gidilirdi ama gerek yoktu

cem tc yi niye kapadinki orda en iyi is yapacagi yer tc nin kum , kar, buz

Mert bak lopez denen yer bura

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56730.0;topicseen

gece cok eglenceli olur aslinda

Tempus' Alıntı:
o kumda batmayacak arac yoktu abi tc kilit milit hikaye , zorlayarak gidilirdi ama gerek yoktu

cem tc yi niye kapadinki orda en iyi is yapacagi yer tc nin kum , kar, buz

kursat muhbete daldım 4 lo da kontagı kapadım tc off oldu sonra devreye sokamadım sokuncada kalmıstım acemılık ıste araca yenı alısıyorum

cemtascioglu' Alıntı:
kursat muhbete daldım 4 lo da kontagı kapadım tc off oldu sonra devreye sokamadım sokuncada kalmıstım acemılık ıste araca yenı alısıyorum

evet bende ilk taktigimda yaptim birkac kere, sonra arabadan insemde kontagi kapamiyordum ;D

;D ;D ;D olm sana asena dicem bundan sonra

bsayil' Alıntı:
kürşatım hayırlı olsunn kardeşim

artık Antalya ya uğrar banada bi tur attırırsın ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Saol Barbaros ilk firsatta oralardayim zaten