Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 301,135
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla ben land gömecek japon tanımıyorum daha ;D ;D ;D o iş yaşşş... ha cem gibi kumda oynaşırsan o ayrı tabiii ;D ;D ;D

Etiketler

ha cem seni i yapmamıza gerek yok olm... sen zaten i sin ;D ;D ;D kıblen zaten belli değil... biz allahtan aytuğ kardeşimizle landcıyız. bütün damarlarımı kes land kanı akar... tanımam öyle t*y*t* zuzuki falan.... ;D ;D ;D ;D ;D

valla bir set insa turbo lastikli toyota bu 3 kilitli 200 beygir ;D bakalim ilk hangi discoyu cekicem ;D ;D ;D

ama ortak yanimiz tabi LAND buda bir yerde ;D cruiser olanindan

valla haftaya arka arb takılıyor.... ;) sezona kadar orta ve önde takılacak ;D ;D kışın bolca eğlenicez desene ;D ;D ;D

kisa gerek yok :D forumda baslik var LOPEZ etabina girmisler baya eglenmisler oraya gideriz 3 hafta sonra ;D birde belgradda benim battigim gol kenari var camis gibi baticak ;D

o kumda batmayacak arac yoktu abi tc kilit milit hikaye , zorlayarak gidilirdi ama gerek yoktu

cem tc yi niye kapadinki orda en iyi is yapacagi yer tc nin kum , kar, buz :D

Mert bak lopez denen yer bura

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56730.0;topicseen

gece cok eglenceli olur aslinda :D

Tempus' Alıntı:
o kumda batmayacak arac yoktu abi tc kilit milit hikaye , zorlayarak gidilirdi ama gerek yoktu

cem tc yi niye kapadinki orda en iyi is yapacagi yer tc nin kum , kar, buz :D

kursat muhbete daldım 4 lo da kontagı kapadım tc off oldu sonra devreye sokamadım sokuncada kalmıstım acemılık ıste araca yenı alısıyorum

cemtascioglu' Alıntı:
kursat muhbete daldım 4 lo da kontagı kapadım tc off oldu sonra devreye sokamadım sokuncada kalmıstım acemılık ıste araca yenı alısıyorum

evet bende ilk taktigimda yaptim birkac kere, sonra arabadan insemde kontagi kapamiyordum ;D

cemtascioglu' Alıntı:
hakkını verırız kursat kankam ;D i mert le i aytugu gomeriz nede olsa bende japoncuyum bılıyorsun land bırakıp bende toyotaylan gelırım sonra mert le kankası laf etmesın bunları gomerken land kullanmak olmaz toyotolarla gomerız ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D olm sana asena dicem bundan sonra

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR