KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla ben belgradda derya abinin bizi goturdugu yaridan dondugumuz etaplara dalalim diyorum, kuru yerlerde bile ciddi kanalalr var kanallari asariz, ayrica gol kenarinda benim tek gittigimde battigim bir yer vardi, ora duruyorsa orasi kilit denemek icin inanilmaz bir yer
valla ben belgradda derya abinin bizi goturdugu yaridan dondugumuz etaplara dalalim diyorum, kuru yerlerde bile ciddi kanalalr var kanallari asariz, ayrica gol kenarinda benim tek gittigimde battigim bir yer vardi, ora duruyorsa orasi kilit denemek icin inanilmaz bir yer
aynen abı uzun menzıllı orman gezısi dıyorum bende yok su tebeden gecerım fılan yok uzun menzıl tum zorlukları acarak gerekırse kopru yapıcaz gerekırse arabaları tepeden vınc le atıcaz ne gerekıyorsa yeter yaaaaaaaaaaaaaaa gecen haftada yapamadık zati
ne şerokiiiii si lann... sanada land alcezzzz... şu yeşili kapalım hatta... süper 4 lü oluruz...land çetesi.... bu arada tolga stickerları aldın mı gevherden