Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,858

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla ben belgradda derya abinin bizi goturdugu yaridan dondugumuz etaplara dalalim diyorum, kuru yerlerde bile ciddi kanalalr var kanallari asariz, ayrica gol kenarinda benim tek gittigimde battigim bir yer vardi, ora duruyorsa orasi kilit denemek icin inanilmaz bir yer

bu ne yaaaaaaaaaaaa litfeeen yaaaaaaaa ;D bende cheroke alımde barı markalar savası olsun tam ;D

Tempus' Alıntı:
valla ben belgradda derya abinin bizi goturdugu yaridan dondugumuz etaplara dalalim diyorum, kuru yerlerde bile ciddi kanalalr var kanallari asariz, ayrica gol kenarinda benim tek gittigimde battigim bir yer vardi, ora duruyorsa orasi kilit denemek icin inanilmaz bir yer

ya kürşatım çamuru napıııcaaann yaa ;D daha eğlenceli yerler var... ahhh cmt gecesi şu jandarma olayı olmasaydı, süper eğlenecektik... :-[

aynen abı uzun menzıllı orman gezısi dıyorum bende yok su tebeden gecerım fılan yok uzun menzıl tum zorlukları acarak gerekırse kopru yapıcaz gerekırse arabaları tepeden vınc le atıcaz ne gerekıyorsa yeter yaaaaaaaaaaaaaaa gecen haftada yapamadık zati

tolgas' Alıntı:
bu ne yaaaaaaaaaaaa litfeeen yaaaaaaaa ;D bende cheroke alımde barı markalar savası olsun tam ;D

ne şerokiiiii si lann... sanada land alcezzzz... şu yeşili kapalım hatta... süper 4 lü oluruz...land çetesi.... bu arada tolga stickerları aldın mı gevherden ;)

cemtascioglu' Alıntı:
;D ya bu arada bende koyu landcı olmusum amk ya

cem valla 2. toyota bulusmasindan video yukledim sende ordaydin fj40 la ;D camurda oynasiyordunuz benim aldigim arabada ordaydi ;D

yok abi getırmedı daha yrn tukana gelır alırım belkı ;D o yeşili almam abi o araba ömrunu tamamlamıs ;D

iyi akşamlar arkadaşlar
kürşad hayırlı olsun lexus, aşkın jeepten bu yana takip ettiğim güzel bir araç
kazasız belasız kullanman dileğiyle :smiley:

mertozzy' Alıntı:
ya kürşatım çamuru napıııcaaann yaa ;D daha eğlenceli yerler var... ahhh cmt gecesi şu jandarma olayı olmasaydı, süper eğlenecektik... :-[

ya ben herturlusune varimda, gunduz olsun gece benimde gozler iyi degil olcayto abi gibi astigmat var miyop var

walla jeep alırsam heralde fena kızısıcak ortalık ama ben tek kalıcam yine ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR