Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 299,359
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

aozturk' Alıntı:
Barbaros Toyota almamış olsanda gel...sen zaten bizden sayılırsın arkadaş , Kürşad ile elimiz sağlamlaştı ;)
;D ;D ;D ;D ekim oldumu sorun yok ahmet abi heryere gelirim evelallah en kötü sana co pilot olurum ama allahtan bişey çıkmazsa ordayım ;D

Etiketler

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ekim oldumu sorun yok ahmet abi heryere gelirim evelallah en kötü sana co pilot olurum ama allahtan bişey çıkmazsa ordayım ;D

sana heryerde yer var Barbaros ister sağda ister solda nasıl istersen ama inşallah bu iş Antalya kamp ile çalışmasın ;)

aozturk' Alıntı:
sana heryerde yer var Barbaros ister sağda ister solda nasıl istersen ama inşallah bu iş Antalya kamp ile çalışmasın ;)
zannetmem abi sizsiz bir antalya kampı olmıyacağına göre tarihler ayarlanır ;D ;D ;D

oo hadi bakalım liste oluşmaya başlamış.... :D gezilerimize işleri dolayısı ile katılamayan arkadaşlarımızı aramızda görmek bizleri daha cok sevindirir hadi bakalım listeyi oluşturmaya devam edelim...... ;D sıkı bir parkur bizleri bekliyor ona göre hazırlanın....... ;)

günaydın arkadaşlar... :smiley: TEAM34 EKİBİ kaptanınız olarak bir toplantı talebim olacak bütün arkadaşların toplantıda olması gerekmektedir....gün olarak c.tesi sizler içinde uygunmudur acaba...? arkadaşların iş programını bilemediğim için gün söyleyemiyorum sizlerden acil bir cvp bekliyorum bilgilerinize........sadece erkekler...!!!

günaydın.... bnm için uygundurda bi sıkıntımı war bülent abi

sıkıntı yok Tolgacım...sadece genel bir görüşme yapılacak e tabiki seninde olman gerekiyor .... ;)

Günaydın herkezeee
Ve gune yine sadece erkeklerrrrr die okuyarak basladım ;D ;D ;D kapdanım gunaydın ;D ;D ;D

Aytuğ saol canım tşk ederim .... ;) kaptanınız geldi izmir den ve hemen toplantı yapıyor haberin ola... ;D diğer arkadaşlardan haber bekliyorum....

kaptan günaydın.. ve hoşşşgeldiiin....

cmt toplantısı benim için sıkıntı olabilir. zira cmt bizim hatunun doğum günü.. gündüz bi yerlere götürmem gerekiyor. onun yerine herkese uygun olursa bir iş çıkışı saati istasyon yapsak... bu akşam yada yarın akşam falan?? ;) sanırım aytuğda gün içinde çıkamayabilir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR