KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
siz hele bir gelin beya bakarım ne oluyor ne kakadar kalabalık okadar makara olur arkadaslar ama max 10 arac olucaz yoksa yaza donerız o parkurdan soylıyeyım
oo hadi bakalım liste oluşmaya başlamış.... gezilerimize işleri dolayısı ile katılamayan arkadaşlarımızı aramızda görmek bizleri daha cok sevindirir hadi bakalım listeyi oluşturmaya devam edelim...... ;D sıkı bir parkur bizleri bekliyor ona göre hazırlanın.......
günaydın arkadaşlar... TEAM34 EKİBİ kaptanınız olarak bir toplantı talebim olacak bütün arkadaşların toplantıda olması gerekmektedir....gün olarak c.tesi sizler içinde uygunmudur acaba...? arkadaşların iş programını bilemediğim için gün söyleyemiyorum sizlerden acil bir cvp bekliyorum bilgilerinize........sadece erkekler...!!!
cmt toplantısı benim için sıkıntı olabilir. zira cmt bizim hatunun doğum günü.. gündüz bi yerlere götürmem gerekiyor. onun yerine herkese uygun olursa bir iş çıkışı saati istasyon yapsak... bu akşam yada yarın akşam falan?? sanırım aytuğda gün içinde çıkamayabilir...