Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 298,868
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla ben yılda 2kere servise girerim ondan başka da uğramam tolga... ;) bence bizim landcılar seviyorlar sanayide yaşamayı..... ;D ne dersin... ???

Etiketler

bencede abi ;D bu ne yaaaaa hergun sanayı hergun sanayı ;D

bugun bı terslık cıkmazsa babamada commander alıyoruz.... dıyorum yükseltelım onu bıde lastık takalım gel bızle gezılere ;D yok yok eksık olsun ben arabamı sevıyorum dıyo ;D

abi öle bişi warsa boşuna kazıklanmıyalım baska esnafa kazıklanmıyalım

tolgas' Alıntı:
bu arada sabah cem abıyle karsılastık otobanda.... maslaga doğru girdi nedense ;D yine sukoyverdi galiba land ;D

bak yine başladı land düşmanlığı ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
bak yine başladı land düşmanlığı ;D ;D ;D

ya ayıp zaten ya... bız soyluyormuyuz tolganın durmadan teker yagladıgını balata kece sureklı degıstırdıgını... suzukinin aks keçesinini orjinal haricinde sürekli yağ kaçırdığını ;D ;D ;D ;D ;D ;D ... vs vs

valla ben arabamdan memnunum arkadaşlar...sizleri bilmem teknik yönden allaha şükür hiçbir sıkıntım yok servis nedir bilmem arada ustama gider alt takımları sıktırırım birde yağı suyu tamamsa mazotuda varsa yürü git ....banamısın demiyor...Allah sizinde gönlünüze göre bir araba versin diyelim..ben sevmiyorum yok senin araban şöyle yok benim arabam böyle.....arabayla ne kadar uzun yaşarsan probleminde o kadar az oluyor benden nacizane bir fikir ......yoksa toyotaymış yok landmış tanımam ...herkesin arabası kendine göre iyi ve güzeldir...asıl önemli olan girilen parkurdan cıkabilmek bütün amac o olmalı gerisi kendinizi boşyere yorarsınız ... ;) ama ALLAH herkese bir NAVARA nasip etsin derim.( BU BİR REKLAMDIR )......... ;D

red34' Alıntı:
valla ben arabamdan memnunum arkadaşlar...sizleri bilmem teknik yönden allaha şükür hiçbir sıkıntım yok servis nedir bilmem arada ustama gider alt takımları sıktırırım birde yağı suyu tamamsa mazotuda varsa yürü git ....banamısın demiyor...Allah sizinde gönlünüze göre bir araba versin diyelim..ben sevmiyorum yok senin araban şöyle yok benim arabam böyle.....arabayla ne kadar uzun yaşarsan probleminde o kadar az oluyor benden nacizane bir fikir ......yoksa toyotaymış yok landmış tanımam ...herkesin arabası kendine göre iyi ve güzeldir...asıl önemli olan girilen parkurdan cıkabilmek bütün amac o olmalı gerisi kendinizi boşyere yorarsınız ... ;) ama ALLAH herkese bir NAVARA nasip etsin derim.( BU BİR REKLAMDIR )......... ;D

son cümlen hariç altına imza atarım.... arabam kadar ekibimi seviyorum... ;D marka farkı olmaksızın

bende altına ımzamı atarımda bu landların hali nolcak bırı dıreksıyon dagıtır bırı çalışmaz birinin freni tutmaz birinin ALTINDAN PARÇA KOPAR ustayı arar alttan bısı sallanıyo der ;D falan filan ;D zor işler bunlar ;D

YAŞA VALLA MERT.... ;) hiç kendiniz yormayın derim önemli olan yanınızdaki ekiptir..!!! gerisi boş ...bana benle beraber çamura girecek arabanın altına yatacak bana destek olacak bir ekibim olduktan sonra gecemiyeceğimiz parkur yoktur derim...arabanız ne olursa olsun yanındaki arkadaşınız sağlam olmalıdır....ondan sonra yürü git.... ;D eh benim ekibimde 4/4 lük olduğuna göre mesele yok demektir kısacası.....sorarım size varmi bizim gibi bir ekip buralarda .. ??? bence yok ...biz bildiğimiz doğru yolda gittiğimiz sürece herkes bizlere imrenerek bakar olay budur.... ;)

bugun cheroke yle rampada yanında uzarken baya bı moral bozuklugu oldu galıba ama rmz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.