Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 298,794
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Kmtn' Alıntı:
günaydın, bu sabah Ümraniye sanayi ye giden bir LR Disco gördüm, içindeki arkadaş kederli kederli sigarasını tüttürüyordu... yanılmıyorsam plakayıda göz ucu ile okuduğum kadarı ile Mert'ti ;D

bir gören olmasın, tanınmasınlar diye bostancı sanayiden, ümraniye sanayi ye geçiş yapmış ;D ;D ;D

nerde göçrdün yawww... ;D ;D
benim işyerim ümraniye sanayide.. birde sabah sabah canı muazzez ersoy dinlemek istedi.. gece 5 e kadar çalıştım... dedim sakin sakin gideyim... acayım mıuazzezi.. keyifli keyifli geldim.. bugün önemli bir işim var.. onaylanmasını beklediğim.. ondan da biraz gergindim ;D

bir korna falan çalsaydın barii yawww.... ;D

Etiketler

bu arada arkadaslar suzukıyı satıyorum aklınızda bulunsun istiyen biri olursa

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57634.0

saol burak abi bakalım kısmet satılırmı satılmazmı bılmıyorum ;D

tolgacım inşallah kısa zamanda satarsın ve sonra koccaman bir navara alırsın ;D ;D
yakışır kardeşime.... ;)

burakcım sen ne zaman alıyosun senin canavarı.. getir buralara da bir ıslatalım... ;)
sanada hayırlı olsun yeni araban... ;)

mertozzy' Alıntı:
nerde göçrdün yawww... ;D ;D
benim işyerim ümraniye sanayide.. birde sabah sabah canı muazzez ersoy dinlemek istedi.. gece 5 e kadar çalıştım... dedim sakin sakin gideyim... acayım mıuazzezi.. keyifli keyifli geldim.. bugün önemli bir işim var.. onaylanmasını beklediğim.. ondan da biraz gergindim ;D

bir korna falan çalsaydın barii yawww.... ;D

yanından geçerken farkettim korna da çaldım sende baktın :smiley: siyah maxima

rekor otoyu sanayiye doğru geçerken, sağda finansbank op. merkezine gelmeden...

Kmtn' Alıntı:
yanından geçerken farkettim korna da çaldım sende baktın :smiley: siyah maxima

rekor otoyu sanayiye doğru geçerken, sağda finansbank op. merkezine gelmeden...

senin ne işin vardı sanayide ;D ;D ;D ;D yoksa capon arıza mı yaptı??? ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
senin ne işin vardı sanayide ;D ;D ;D ;D yoksa capon arıza mı yaptı??? ;D ;D

maşallah Jap10 da sıkıntı yok... ingilizler gibi nazlı değiller:smiley: ben sanayiye uğradım(hastane) kendim için bir kontrol tahlili ;D

tolgas' Alıntı:
bu arada arkadaslar suzukıyı satıyorum aklınızda bulunsun istiyen biri olursa

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57634.0

hadi hayırlısı inşallah gönlüne göre bir araç alırsın... Jap10 ile yola devam edersin gibi gözüküyor... ilanına baktım da... bücür suziki ile diğerlerinin girdiği her yere girmişsin imajını güzel vermiş :smiley: hatta bir iki de LR çektiğin foto/video eklesydin anında LR ciler alırlardı... ne olur, ne olmaz diye batarsak yanımızda olsun, kaldık mı bizi çeker diye ;D

teşekkürler ii dilekleriniz için kısmet ya bellı olmuyo bu işler belkı bide kürşat abı gıbı 1 gunde satarız ;D yada barbaros abı gıbı ugrasır dururuz ;D

Tolga üzüldüm,sayılı suzukilerden birisiydi.
Sevindim,kallavi bi makinaya geçiş yapıcan.

Şimdiden hayırlı olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.