KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
günaydın, bu sabah Ümraniye sanayi ye giden bir LR Disco gördüm, içindeki arkadaş kederli kederli sigarasını tüttürüyordu... yanılmıyorsam plakayıda göz ucu ile okuduğum kadarı ile Mert'ti ;D
bir gören olmasın, tanınmasınlar diye bostancı sanayiden, ümraniye sanayi ye geçiş yapmış ;D ;D ;D
nerde göçrdün yawww... ;D ;D
benim işyerim ümraniye sanayide.. birde sabah sabah canı muazzez ersoy dinlemek istedi.. gece 5 e kadar çalıştım... dedim sakin sakin gideyim... acayım mıuazzezi.. keyifli keyifli geldim.. bugün önemli bir işim var.. onaylanmasını beklediğim.. ondan da biraz gergindim ;D
nerde göçrdün yawww... ;D ;D
benim işyerim ümraniye sanayide.. birde sabah sabah canı muazzez ersoy dinlemek istedi.. gece 5 e kadar çalıştım... dedim sakin sakin gideyim... acayım mıuazzezi.. keyifli keyifli geldim.. bugün önemli bir işim var.. onaylanmasını beklediğim.. ondan da biraz gergindim ;D
hadi hayırlısı inşallah gönlüne göre bir araç alırsın... Jap10 ile yola devam edersin gibi gözüküyor... ilanına baktım da... bücür suziki ile diğerlerinin girdiği her yere girmişsin imajını güzel vermiş hatta bir iki de LR çektiğin foto/video eklesydin anında LR ciler alırlardı... ne olur, ne olmaz diye batarsak yanımızda olsun, kaldık mı bizi çeker diye ;D
teşekkürler ii dilekleriniz için kısmet ya bellı olmuyo bu işler belkı bide kürşat abı gıbı 1 gunde satarız ;D yada barbaros abı gıbı ugrasır dururuz ;D