Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 298,677
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla kursat abi inan para durumunu ayarlıyabilsem hic dusunmeden alırım ondan iyi arac olmaz hem temiz guvenilir bakımlarını biliyorum o arabanın her seyini biliyorum ;D ;D ;D
offroada katılmak da istiyorum ama iste ahhh ahhhh ;D ;D

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
dıscomu hıc bırseye degısmem bende aslan parcası tork canavarı arazı mafyası tum aracların efendısı vs vs vs vs vs

Senin gibi Toyota'yı bilen bir adam nasıl böyle bir hata da devam eder anlayabilmiş değilim. ;D ;D ;D

işin sonu toyota dıyosun yanı ahmet abi ;D

doğrudur abi sen sölüyosan inanırım walla ama bu cem abiye pek güven olmuyo ;D

bak dun aksamkı olayı buraya yazmıyorum ;D land alırım falan maazallah sonra sıkıntı yaşarız ;D

tolgas' Alıntı:
doğrudur abi sen sölüyosan inanırım walla ama bu cem abiye pek güven olmuyo ;D

senin şu Cem abin var ya ...ama onun bir gün doğru yolu bulacağına o kadar eminim ki..onun için bırak gezsin tozsun dönsün dolaşsın gelsin......

vay vay vayyy
gruba bir land daha geliyoo...

japon egemenliği kalmıyor bu durumda ;D ;D ;D ;D

anladım ve bı tıtremeyle karısık soguma geldı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR