Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 293,602
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Burak araban cok şık kazasız belasız veee bol çamurlu günlerde kullanman dileğiyle kardeşim.....

Etiketler

Arkadaşlar VX100 e geçiş süreci başlamıştır. Herkese şiddetle tavsiye olunur. Sanki VX100 alanların sayısı artacak gibi önümüzdeki günlerde. Etrafta patlamaya hazır bombalar var gibi

günaydın, iyi haftalar...

Hafta sonu acayip keşifler yaptım sile taraflarında , araba nerelerden gecti bir görseniz. Koyucam 1-2 foto aksam. Kısın oralara gidersek çok eğleniriz cooook.

Tempus' Alıntı:
Hafta sonu acayip keşifler yaptım sile taraflarında , araba nerelerden gecti bir görseniz. Koyucam 1-2 foto aksam. Kısın oralara gidersek çok eğleniriz cooook.

Yaz daha yeni geldi Kürşad 8)
Kışın hayaliyle yaşanırmı 6 ay ;D ;D ;D

bu hafta sonundan fotograflar, gelecek sezona sizi goturucek yerler hazirliyorum ;D
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

burasi fena bir rampa, kanallari kisin dusunemiyorum, benim arabadan pek anlasilmiyor ama kanalara dusmus bir 33 lastikli cherokee herseyi anlatiyor ;D
[attachment=1]
[attachment=2]

Bu fotografa bayildim, OFF ROAD nedir diye soranlara bir ozet fotograf ;D ;D ;D

tehlike uyarisi ne tarafdaysa oraya gitmek, soldan gitmeyi tavsiye ediyorsa karayollari sagdan gitmek, asfalt yoldan cikmak ;D ;D ;D
[attachment=1]

günaydın arkadaşlar... yaw ben çamuru özledim ... ;D acaba yakınlarda kar yada şiddetli yağmur yağmazmı.. ;D

gunaydin

tolgaya bunu alsak aslinda super olur satilik ;D ;D ;D

http://www.dailymotion.com/video/x8lvoo_unimog_auto