Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 292,428
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tempus' Alıntı:
gunaydin :smiley:

tolgaya bunu alsak aslinda super olur satilik ;D ;D ;D

http://www.dailymotion.com/video/x8lvoo_unimog_auto
;D ;D ;D kalma derdi ortadan kalkar hem tasarrufluda olur sizin araçları bağlar arkasına çeke çeke gezersiniz ;D ;D ;D ;D

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
günaydın arkadaslar
kursatım kardesim pasam unimog gibi gitmek istiyorsan land rover alman lazım kardesim sat vx 80 al LAND ROVER GATA ;D

yok ben tolga alirsa 3 discoyu arka arkaya baglar ceker diye dusunuyorum, ben gelecen kis tek tek cekmekle ugrasmiyim sizi diye ;D ;D ;D ;D

yalnız ben baktım... unimogun çektikleri hep japon... hiç land yok... landlar sorunsuz karşı kıyıya ulaşmış sanırım... ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
barboros senın arabayı alarım tolgaya beya senın araba 10 numara
sevgili cem tolga beni aşar dedi bilmiyorum artık ben çadırla vinci alıp kendisine 50000 tl ye bıraktım senin kayınçon alduğunu öğrendikten sonra hatta daha da niyetlenirse 48 e de veririm ama en son o olur cem kardeş bu fiyatta aramızda kalın genele yaymıyalım lütfen ;D ;D

yaw bana cabuk o navaranın sahibini bulun .... :mad: rezil etti bizi bea... :D düz arabayla oralara girilirmi yaa...firma arabayı geri almaya karar vermiş... ;D bence oraya acilen bir sefer düzenlene..... ;D Cem..Mert lütfen bu konuyla bir ilgi gösterelim.... ;)

mertozzy' Alıntı:
yalnız ben baktım... unimogun çektikleri hep japon... hiç land yok... landlar sorunsuz karşı kıyıya ulaşmış sanırım... ;D ;D ;D

yok land lari unimog bile cekememis japonlari en azindan cekerek gecirebilmis ;D ;D

kürşat bu videoyu çektiğin zaman sanırım sende disco vardı... sen nasıl geçtin karşıya?? ;D ;D

;D ;D ;D

tahmin etmeliydim.... ;D ;D zaten geçmezdin de kanımca... ;)

ben aklımı peynır ekmekle yemedım ;D genç yaşta sanayıde ustalarla uğraşmaktan yaşlandım yemin ediyorum bana sorunsuz problemsız araba lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR