Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 292,359

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

acaglar' Alıntı:
son dakika:

türkiyedeki tüm toyota servisleri kapıya kilit vurmuş.
okadar sağlammışki ve arıza yapmıyormuşki yetkili servisler ne olacak bu işin sonu demeye başlamışlar. ve alınan bir habere göre dünyadaki toyota servis sahipleri japonyaya yürüme kararı almış
ve aynı durumdan muzdarip toyota japonyada üretimi durdurma safhasına gelmiş... çünkü yedekparça stok koyacak depoları kalmamış .... ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D o zaman hepimiz toyota alalım... bir dünya devini kurtaralım...
ya bu toyota zırt pırt müşterilerini geri çağıran firmamıydı... yok bilmem neyi yanlış yapmışız.. 200.000 araba geri gelsin... yok o yanlış takılsın 500.000 araba geri gelsin falan...
alla alllaaaa ben landroverdan hiç duymadım.. nolur geri gelin... yanlış ypmışız diye ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
eywahhhhh ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yok yokk tolgacım.... suzukiye lafım yok... ben duymadım suzukiden de geri gelin şunu takalım, bunu değiştirelim diye ;D ;D ;D

aytuğğğğ..

birde bizim land rover dünyanın her yerinde land rover da... bu toyotalar neden ülkelere göre isim alıyor... bi yerde toyota bi yerde lexus falan... ???
toyotada dönek galiba... ;D ;D

kardeşim adamlar hatalarını da kabul edip telafi ediyorlar. Bu büyük erdemdir.

Landları çağırmıyorlar, zaten araçlar hep serviste, çaktırmadan düzeltiyorlardır. ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D o zaman hepimiz toyota alalım... bir dünya devini kurtaralım...
ya bu toyota zırt pırt müşterilerini geri çağıran firmamıydı... yok bilmem neyi yanlış yapmışız.. 200.000 araba geri gelsin... yok o yanlış takılsın 500.000 araba geri gelsin falan...
alla alllaaaa ben landroverdan hiç duymadım.. nolur geri gelin... yanlış ypmışız diye ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Toyota araçlarda problem görürse, zarar etme pahasına araçları geri çağırıp özür dileyip duzeltiyor. LR ise alan insanlar servise götürüp duzelttirir nasıl olsa, hemde para kazanırız diyor ;D ;D ;D

saydirmayin şimdi bana disco 2 lerin kronik problemlerini. ;D
Toyota olsa cokdan arabaları geri çağırıp duzeltip verirdi :smiley:

ivit land rover geri cagırmaz sadece ziyarete ve bakıma gideriz servislere her parcanın bir omru vardır gıder degıstırırız allahtanda ucuzdur o parcalar bazı parçalar haric tabi bu arada bazı arkadaslar derki land rover servıslerı full calısıyor sebebıde sudur 10 land rover satılıyorsa 2 tanede toyota satılıyor bu yuzdenmıdır land servıslerı bu kadar ıs yapıyo olabilir
sıkıntı yok yani

rmz arabada rolex oldu x2 kuvetlendi makina gaza basamıyorum altımdan kacıyor yakıt baya dustu yuzde 30 fılan kanımca al land rover tasan derdın kalmasın

cemtascioglu' Alıntı:
ivit land rover geri cagırmaz sadece ziyarete ve bakıma gideriz servislere her parcanın bir omru vardır gıder degıstırırız allahtanda ucuzdur o parcalar bazı parçalar haric tabi bu arada bazı arkadaslar derki land rover servıslerı full calısıyor sebebıde sudur 10 land rover satılıyorsa 2 tanede toyota satılıyor bu yuzdenmıdır land servıslerı bu kadar ıs yapıyo olabilir

cem kardeşim... senin yazın üzerine merak ettim sitede kaç toyota var diye.. arkadaşlar liste yapmaya çalışmışlar ama pek başarılı olamamışlar... ama bulduğum en yüksek sayı 48 ;) land rover kullanıcı olarak ise sitede kayıtlı araç sayısı dün 200 dü ;D ;D sanırım herşeyi açıklıyor.

ha birde şu var... land rovercılar gerçekten offroad yapıyor. toyotacılarda landlar geçsin bizde geçeriz diyorlar. haliyle yolları landlar açıyor toyotalar geçiyor.. e sonuç olarakta tabiki landlar daha çok servise gidiyor gibi görünüyor.. toyotalara öncülük etmek kolay değil ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR