Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 292,160

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Barbarosun araba LE modeli herbirşeyi var arkadaşlar haberiniz ola... ;) artı satılık valla....hatta devamlı güncel tutuyoruz... ;D

red34' Alıntı:
Barbarosun araba LE modeli herbirşeyi var arkadaşlar haberiniz ola... ;) artı satılık valla....hatta devamlı güncel tutuyoruz... ;D

;D ;D ;D ;D ;D evet güncelleme rekoru kırdık valla

red34' Alıntı:

ya abi onu bizim ramazana çakıcazda dur bakalım para durumu cok ii degil ayar çekiyorlar kpeder yenı arabada aldı ya dur bakarım barboros kardesimle anlasırsak olucak herhalde

cemtascioglu' Alıntı:
ya abi onu bizim ramazana çakıcazda dur bakalım para durumu cok ii degil ayar çekiyorlar kpeder yenı arabada aldı ya dur bakarım barboros kardesimle anlasırsak olucak herhalde

Benle anlaşmak kolay kardeşim sizle olduktan sonra vade yapmayada hazırım sorun yok

yeterki rakamlar otursun karşılıklı
;D

şimdi ne oldu onu söyleyin bakayım ... ;) araba kimde Tolga aldımı .. ??? iş bittimi ona göre sevineceğim ... ;D hadi bakalım cevap bekliyorum... ::smiley:

Tolgaya ve Barbarosa hayırlı olsun abi :smiley: Sana da kardeş geldi ;D

LR sayısı artıcak diye korkuyordum neyse allahtan başka bir Japon kardeşimizden aldı ;D

Burak ben Toyota, Sen Tolga Navara, Olcayto abide arabayı değiştirirse aramızdaki en ufak arabalar Disco lar olucak işin ilginci ;D ;D ;D

ben yine de resmi acıklamayı bekliyorum ... ;D hele bir navara kardeş gelsin ondan sonra konuşurum.. ;)

noterde üstüme almadan almış kabul etmıyorum kendımı ;D salı yada çarşamba gününü bekleyin ;D tabi barbaros abı belkı kardesıne bı kıyak yapar pazartesı getirir arabayı bellı olmaz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR