KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
iyi yolculuklar kaptan bu arada yaptıgımız gezı cok guzeldı burak bakma maksat kızdırmak alınma dalınma yok gulmek ıcın yapıyoruz kursat ta bende
ama ekıbımız super cok eglendık
Cem ayıpsın, alınma olur mu. Tabiki muhabbeti yapılacak
Benim koca oğlanın sizle gelmesine çok var, işler baya bir zaman alacağa benziyor. Kısmetse 2011 de hazır olur ;D
cemtascioglu' Alıntı:
iyi yolculuklar kaptan bu arada yaptıgımız gezı cok guzeldı burak bakma maksat kızdırmak alınma dalınma yok gulmek ıcın yapıyoruz kursat ta bende
ama ekıbımız super cok eglendık
ya bızde battık sende benım gecemedigim yerden sen gectın senın gecmedigin yerden ben gectım batarızda cıkarızda senle super eglencelıydi bence havalar acmadan teklarlıyarım o denıze ınebılecek yerı denıyerım bu hafta veya pzt musayıt oldugunda konusarım gıderım bu hafta hep yamurlu 12:00 fılan gıbi çıkarız tamamlarız etabı
ya bızde battık sende benım gecemedigim yerden sen gectın senın gecmedigin yerden ben gectım batarızda cıkarızda senle super eglencelıydi bence havalar acmadan teklarlıyarım o denıze ınebılecek yerı denıyerım bu hafta veya pzt musayıt oldugunda konusarım gıderım bu hafta hep yamurlu 12:00 fılan gıbi çıkarız tamamlarız etabı
ya kardesim foto koysanıca bensizde gitmisiniz iyice onada uyuzum zaten foto koyunda yumsıyarım be yaw valla erdekten gelcektim o derece canım cektıde bende burda offroad yaptım tek basıuma haberınız ola ama hıc zevkı cıkmadıda her yer kuru burda ama cok guzel ınıslerle yarıklar vardı
günaydın....
yine acayip fotolar var... ;D..hele videolar bir harika..herkez herkesi gücünce çekti, bir tek Aytuğ kardeşim , bir yer hariç, çekilmeden geçti....
bir hafta aralıksız yağan yağmur, daha önce girilen etabı acaip yapmış, İstanbul'un diğer yerleri günlük güneşlikken, biz orada iken yine acaip bir şekilde yağdı..
10 gibi girdiğimiz etabı 16.30 gibi tamamlayarak çıktık..
gözlerimiz seni aradı Cem....