Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,967
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

barboros kardesım valla dun aksam superdı bugun saat 2 de teklarlıycaz arkadaslarla
dun aksam 11:30 da aradım senı tlf kapalıydı hayırlısıylan gıtmıssin kardesim ;D
bu arada suzı harbi arazi canavarı ama navarada 10 numara gıdıyor zten bılıyorduk bulent abının arabadanda dunde test ettık makınayı

Etiketler

Prado da süphesiz çok güzel araç. Hatta ben yeni kasalarından çok istedim ama yeni model oldukları için vergi ve fiyat bana uymadı. VX100 e göre arazi donanımı olarak daha hafif kalıyor ama böyle bile en iyiler arasına girer bence. Daha derli toplu, şık bir araç.

demir59' Alıntı:
Merak ettim neden herkes vx100 diyor, prado ile neden ilgilenilmiyor. Bir sebebi varmı ?

cemtascioglu' Alıntı:
barboros kardesım valla dun aksam superdı bugun saat 2 de teklarlıycaz arkadaslarla
dun aksam 11:30 da aradım senı tlf kapalıydı hayırlısıylan gıtmıssin kardesim ;D
bu arada suzı harbi arazi canavarı ama navarada 10 numara gıdıyor zten bılıyorduk bulent abının arabadanda dunde test ettık makınayı

sevgili cem hayırlısı ile ulaştım eve sağolasın

bende kısmetse yarın suziyi teste çıkacağım ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Böyle bir beklenti varsa, tabiki VX100 :smiley:

10 yıldır nissan kullanıcısı olarak da... markadan kolay kopamıyorum... yağını suyunu düzenli bakımını yapınca sorunsuz kullanıyorsun...
birde insan büyük motorlu ve güçlü bir araca alışınca (mevcut V6 150hp, hele birde V8 4.7 240 hp VX100 olursa) artık sonrasında diğer araçlar çok keyifsiz geliyor...

selam herkese işler biterse katılıcam bugünkü teste, japon kardeşimi yedirmiycem ingilizlere :smiley:

Tempus' Alıntı:
selam herkese işler biterse katılıcam bugünkü teste, japon kardeşimi yedirmiycem ingilizlere :smiley:

bende bir cap10 cu olarak yancı gelebilirim ;D

Tempus' Alıntı:
olur valla ama benim iş hala %100 değil yetiştirmem gereken fotolar var tırmalıyorum

uygun olursa... duruma göre bir bakıp haber edersen...

cocuğum.. ;D sizlere zaten yıkama bedava... ;) kıskançlık yapma hemen... :D istasyon sizin her zaman bekleriz..... ;) Burak liste güzel olmuş..herkes sınıfını bilsin artık.... ;)

Tempus' Alıntı:

Tolga bi alışsın yiyemezler zaten Kürşat ım koca navara kimleri madara etmediki ;D ;D ;D ;D

siz Tolga yı test edelim derken korkarım kendiniz test edileceksiniz .. ;D Tolga arabaya adapte olduğu an yandınız haberiniz ola.... ;) bu arada kurban bayramı programı ( batı karadeniz gezisi ) değişikliğe uğraya bilir arkadaşlar alternatif olarak yine iğneada olacak gibi..sizlere bol batmalı dere geçişli ve kesin batmalı bir rota hazırlıyorum haberiniz ola.. ;D tabii tercih sizlerin ... ;)

Enişteeeeeee ve Tolga;
İkinizede hayırlı olsun yeni araçlarınız.

İki iyi araç,iki iyi insan :D
İyi oldu bu iyi :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR