Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,967
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tolga..... ??? cok ayıp cokkkkkkk....yaw insan kardeşine haber verir yaaa... ;) eee olduk 2 NAVARA... tavşan rolü Mert le Cem e kaldı .. :D yeni araban hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah..sana bol çamurlu günler diliyorum.... ;D arabanın iç ve dış temizliği firmamıza aittir haberin olsun... ;) ee nede olsa NAVARA KARDEŞLİĞİ..... ;D en akıllı işi yaptın valla......

Etiketler

Bülent Abi kardeşlikler belli oldu o zaman :D

Navara - Bülent Abi / Tolga
Disco - Mert / Cem / Aytuğ
Toyota - Burak / Kürşat / Olcayto Abi ( seni buraya yazmak istiyorum) ;)

Hepimiz kardeşiz tabii ama atışmalarda destekler belli olsun dedim . ;D

tolga güle güle kazasız belasız kullan... yeni maceralarınızı bekliyoruz... navara nasıl ingiliz çekiyor görelim ;D

tolgas' Alıntı:
teşekkür ederim ahmet abi dediğin gibi baya temiz..... yanlız barbaros abi bu sanruf sepete çarpıyo açınca ya.... onu bilerekmı öle yaptırdın yoksa bıraz daha yukarı aldırabılırmıyım sepetı
yukarda rüzgaı çok tutuyo diye aşağıda yapmıştım ama alabilirsin tabi kardeş keyfe keder

hayırlı olsun tekrar kardeşim

red34' Alıntı:
Tolga..... ??? cok ayıp cokkkkkkk....yaw insan kardeşine haber verir yaaa... ;) eee olduk 2 NAVARA... tavşan rolü Mert le Cem e kaldı .. :D yeni araban hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah..sana bol çamurlu günler diliyorum.... ;D arabanın iç ve dış temizliği firmamıza aittir haberin olsun... ;) ee nede olsa NAVARA KARDEŞLİĞİ..... ;D en akıllı işi yaptın valla......

Vayyy beee... bizim arabalar temizlik yok galiba artık ;D ;D

cem aytuğ hemen yıkamacı açıyoruz bir tane :p :p :p

Kmtn' Alıntı:
tolga güle güle kazasız belasız kullan... yeni maceralarınızı bekliyoruz... navara nasıl ingiliz çekiyor görelim ;D

navara nasıl ingiliz mi çekiyorrr... ;D ;D

ya ben dün gece foto makinasını elime almadım... ama tolga dürüst çocuktur... ;D ;D o belki söyler çekti mi çekildi mi???

mertozzy' Alıntı:
navara nasıl ingiliz mi çekiyorrr... ;D ;D

ya ben dün gece foto makinasını elime almadım... ama tolga dürüst çocuktur... ;D ;D o belki söyler çekti mi çekildi mi???

arabay alışamadığındandır o alışsın görürsünüz kim kimi çekiyor ;D ;D ;D ;D ;D

Barbaros sana da hayırlı olsun, navara ilanından pathfinder almayı düşünürken seninle tanıştık ve siteyi tanımama vesile olmuştun... aradan hayli uzun zaman geçti... muradına ermiş oldun... senden güzel bi VX bekliyoruz artık....

Kmtn' Alıntı:
Barbaros sana da hayırlı olsun, navara ilanından pathfinder almayı düşünürken seninle tanıştık ve siteyi tanımama vesile olmuştun... aradan hayli uzun zaman geçti... muradına ermiş oldun... senden güzel bi VX bekliyoruz artık....
teşekkür ederim sinancım suzi yi aldım geldim bana bir hayli küçük geldi ama arazi canavarı olduğu belli isteyen birkaç kişi var verip hız la vx e doğru yol alacağım kardeşim

sen naptın araç ,işini halledebildinmi karar verebildinmi

Barbaros kardeşim hayırlı olsun.
VX çetesine bekliyoruz. :smiley:

bsayil' Alıntı:
teşekkür ederim sinancım suzi yi aldım geldim bana bir hayli küçük geldi ama arazi canavarı olduğu belli isteyen birkaç kişi var verip hız la vx e doğru yol alacağım kardeşim

bsayil' Alıntı:

benim düşüncem 2009 pathfinder dı fiyatta anlaşamadık... sonrasında da başka öncelikler çıkınca açıkçası kaldı... fakat sürekli takipteyim ve uygun şartlar oluşursa VX100 düşünebilirim... maxima daki konfordan ödün vermeden ama arazininde keyfini çıkartabilecek bir araç... bakalım kısmet...

Böyle bir beklenti varsa, tabiki VX100 :smiley:

Kmtn' Alıntı:
benim düşüncem 2009 pathfinder dı fiyatta anlaşamadık... sonrasında da başka öncelikler çıkınca açıkçası kaldı... fakat sürekli takipteyim ve uygun şartlar oluşursa VX100 düşünebilirim... maxima daki konfordan ödün vermeden ama arazininde keyfini çıkartabilecek bir araç... bakalım kısmet...

Merak ettim neden herkes vx100 diyor, prado ile neden ilgilenilmiyor. Bir sebebi varmı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR