Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 292,040
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Bu konu başlığı altında tartışılması yada anlatılması abest yoksa siz merak etmeyin çocuklarımıza en az sizin kadar anlatıyoruz ayrıca bu konuda bilgi edinmek için kimse yiyenbilir geyikleri başlığıyla aratıp bilgi almaz siz rahat olun

Etiketler

uye olmayanların hatta cocukların okumasına engel mustehcen birseymi yazdıkta boyle bir uyarı yapıyorsunuz anlamadım ?? size onerim mumkunse cocuklarinizada anlatin okutun bu konuyu ....
[/quote]

çocukların bir şeyler okumaması için illa müstehcen şeyler mi olması gerekiyor. ??? ???
önerileriniz mümkünse sizde kalsın benim başımdan geçenleri kendi kızıma anlatsam yeterlidir. 279 çatışmalı operasyon katıldım bunun 3'ü sınır dışı idi. orada yaşadıklarımı ve gözlerimin önünde ellerimde ölen 19 arkadaşımı kendim ve silah arkadaşlarım taşıdı orada sizin önerileriniz yoktu. ??? ???
benim size önerim çocuklarınıza sevgi dolu barış dolu şeyler okutmanız. ;)

gereksiz yere polemik yaratıp da gergin bir durumda birbirimizi kırmayalım...

beklentilerimiz ortak, çözüme giden düşencelerimiz farklı olabilir... farklılıklarımız da zenginliğimiz...

bacarmobil' Alıntı:
uye olmayanların hatta cocukların okumasına engel mustehcen birseymi yazdıkta boyle bir uyarı yapıyorsunuz anlamadım ?? size onerim mumkunse cocuklarinizada anlatin okutun bu konuyu ....

çocukların bir şeyler okumaması için illa müstehcen şeyler mi olması gerekiyor. ??? ???
önerileriniz mümkünse sizde kalsın benim başımdan geçenleri kendi kızıma anlatsam yeterlidir. 279 çatışmalı operasyon katıldım bunun 3'ü sınır dışı idi. orada yaşadıklarımı ve gözlerimin önünde ellerimde ölen 19 arkadaşımı kendim ve silah arkadaşlarım taşıdı orada sizin önerileriniz yoktu. ??? ???
benim size önerim çocuklarınıza sevgi dolu barış dolu şeyler okutmanız. ;)
Bunlari yasamis olabilirsiniz saygi duyarim ... ama bu konularin burda yada baska platformlarda konusulmamasini analiz edilmemesini gerektirmez ... o zaman sizin yasadiklarinizda bir varmis bir yokmustan ote anlam ifade etmez ... bu konulari kapatmak istemek yerine deneyim ve cozum onerilerinizi burda gormeyi tercih ederim ..

Aklima geldide o zaman asagida verdigim linkte fikirlerinizi yazin bu forumada burda yazmak ABES diyemezsiniz umarim ... madem daha radikal tedbirler almaktan yanasiniz... belki orayi cocuklariniz okumaz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58129.80

Off_Road' Alıntı:
Aklima geldide o zaman asagida verdigim linkte fikirlerinizi yazin bu forumada burda yazmak ABES diyemezsiniz umarim ... madem daha radikal tedbirler almaktan yanasiniz... belki orayi cocuklariniz okumaz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58129.80

verdiğiniz linki okusaydınız zaten fikrimi söylediğimi görürdünüz.
ben yazdıklarında rakidal tedbirden hiç bahsetmedim dikkat edin yazdıklarıma.
saygılar.

cem mert ve aytuğ abılerın baskısıyla arabaya ilk işkence ;D

IMG_0311.jpg

IMG_0312.jpg

IMG_0313.jpg

IMG_0315.jpg

teşekkürler kürşat abi ewt plaka süper ;D

saol burak abi japondan vazgecemedık yine ;D

Tolgacığım güle güle kullan hayırlı olsun çok iyi yaptın Barbaros'un araç iyidir, oda umarım artık muradına erer , ikinizede tekrar hayırlı olsun. :D

teşekkür ederim ahmet abi dediğin gibi baya temiz..... yanlız barbaros abi bu sanruf sepete çarpıyo açınca ya.... onu bilerekmı öle yaptırdın yoksa bıraz daha yukarı aldırabılırmıyım sepetı

ewt burak abi ;D biraz yadırgadım suzukıden sonra baya bi büyük geldı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR