<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Yiyenbilir Geyikleri</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Kmtn" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Kmtn' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
30 yıldır BİZ evlatlarımızı dağa çıkarttık birisini asker yaptık diğerini hain terörist, sonra dedikki siz düşmansınız ve kardeşi kardeşe kırdırdık... <br />
Gevher hanım ötekileştirerek kardeşi kardeşe kırdıran zihniyetin ekmeğine yağ sürmek olur... önemli olan bu ince nüansı görmek... ankaraya gitmek ile anıtkabire ziyaret ile bu işler çözülmez... o bazılarının da ekmeğine yağ sürer, oyunlarının hedefine bir adım daha yaklaştırır... Biz bu milletin her ırktan çoçuklarını kucakladığımız gün bu sorunu kimse yeşertemez, yaşatamaz...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bende benzer düşünüyordum ama artık bu kadr polyanna olmakdan yoruldum, öteki veya beriki bir adam eline silah alıp dağa çıkıyorsa, benim askerimi sivilimi öldürüyorsa, ölmek ona vereceğim en hafif cezadır. Yeter artık , dil istediler verildi, parti istediler verildi,radyo tv istediler verildi,ana dille eğitim dediler verildi, açılım denildi verildi, ne oldu azaldımı terör? aksine gititkçe arttı çünkü artık gördülerki ne kadar yüzsüz olurlar, ne kadar insan öldürürler se o kadar kazanç elde ediyorlar. Sıkı yönetimse sıkı yönetim, savaş hali ise savaş hali, ne gerekiyorsa yapılmalı artık.</div>